Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cătălin Moroşanu, fără permis. A primit KO de la Rutiera din Vaslui

Postat la: 19.06.2017 - 09:46 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cătălin Moroşanu, fără permis, în vara aceasta după ce weekendul trecut a primit KO de la Rutiera din Vaslui. Oricât ar fi de îndrăgit, luptătorul a rămas și fără bani, și fără permis după ce agenții de la Rutieră din Vaslui i-au explicat că simpatiile nu fac excepție la lege.

Potrivit jurnaliștilor de la Vremea Nouă, Cătălin Moroşanu se afla în trecere prin localitatea vasluiana Marașeni când a fost surprins de radar cu 110 km la ora. "Era 7 dimineața şi, deodată, am văzut o mașină albă, neinscripționată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut vitezã. Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd", a declarat, pentru Vremea Nouã, Catalin Moroşanu.

"Moartea din Carpați" riscă o amendă de 1.350 de lei și o suspendare a permisului pe o perioadă de 90 de zile, mai ales că nu este la prima abatere. Totodată, nici circumstanțele nu par să-l fi ajutat. Moroșanu nu numai că era extrem de matinal și spera să nu dea de nici o mașină pe stradă, dar culmea ironiei a fost că a dat de unul dintre cei mai aprigi agenți, după cum se plâng șoferii din Vaslui. Agentul Mihai Vizitiu de la Biroul Poliţiei Rutiere și-a dobândit renumele după ce i-a luat permisul chiar tatălui şefului său de la Rutieră.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE