Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cele mai sexy poze cu Bahmu în sânii goi la 41 de ani

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cele mai sexy fotografii cu Adriana Bahmuţeanu, vedeta fiind acoperită doar de un combinezon mulat, transparent, care-i lasă la vedere sânii, fundul şi coapsele au apărut pe internet. Bahmu, care a implinit 41 de ani, ne-a prezentat metoda inedită prin care îşi întreţine noua siluetă.

S-a afişat mereu cu decolteuri adânci şi i s-a dus buhul că e dotată şi voluptuoasă, dar fără sutien nu am prins-o niciodată. Adriana Bahmuţeanu n-a fost vreo silfidă, dar în ultima vreme, între două emisiuni TV şi o ceartă cu fostul soţ, Silviu Prigoană (51 de ani), ea a găsit timp să-şi modeleze silueta. Ieri ne-a spus câteva dintre trucurile ei şi ne-a arătat şi procedurile estetice la care a apelat pentru a se tonifia după ce a dat jos 20 de kilograme.

De câteva săptămâni, Adriana a început un program complex de remodelare, în cadrul unui centru de Estetică Facială şi Remodelare Corporală. După ce şi-a măsurat grăsimea din corp, masa musculară şi cantitatea totală de apă din organism, prezentatoarea emisiunii "Necenzurat" (Antena Stars) s-a dezbrăcat în pielea goală, şi-a pus un combinezon mulat, specific acestei proceduri şi a început un tratament anticelulitic numit Dermocell.

Nu s-a sinchisit că i se văd sânii în toată splendoarea, ba chiar a fost mândră cu noua siluetă, cu 20 kg mai uşoară. Bahmu nu este însă singura vedetă care îşi tonifică trupul cu metode ciudate. Astfel, atunci când le vezi împachetate şi înfofolite, ai impresia că VIP-urile au aterizat de pe altă planetă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE