Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce nu a pozat Mihaela Rădulescu în Playboy și ce sumă ar fi primit aceasta

Postat la: 16.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihaela Rădulescu ar fi trebuit să fie cea mai scumpă apariție din istoria Playboy România, dar se pare că în ultimul moment înțelegerea a căzut din cauza unei pretenții pe care a avut-o vedeta din juriul Românii au talent. 

Dan Silviu Boerescu de la Playboy a povestit într-un interviu pentru paginademedia.ro despre înțelegerea pe care a făcut-o cu Mihaela Rădulescu și ce sumă ar fi primit aceasta dacă apărea în revista pentru bărbați.

Dan-Silviu Boerescu a mărturisit că a ajuns la un acord de principiu cu Mihaela Rădulescu, ceea ce ar fi însemnat „cea mai scumpă apariţie", suma fiind în jurul valorii de 50.000 de euro. Acesta a precizat că „erau aproape înţeleşi", însă vedeta de televiziune a cerut, în ultimul moment, „un fel de poliţă de asigurare simbolică."  

„Să-i trimit un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în «Playboy», pentru orice eventualitate. Probabil că ea nu era hotărâtă să apară şi zicea măcar să am, să pot arăta peste ani, să spun «uite mie mi s-a oferit cea mai mare sumă din istoria Playboy». Eu cu asta nu puteam să fiu de acord. Şi am zis: «Nu, semnăm contractul şi apoi facem orice campanie de PR vrei tu». Şi Mihaela trăieşte din PR, clorofila ei e PR-ul", a declarat Boerescu pentru Paginademedia.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE