Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea, petrecere de apartament cu ocazia Sfinților Constantin și Elena. Cine îi va fi alături

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea își sărbătorește, joi onomastica. Aflată în arest la domiciliu, fostul ministru nu va putea ieși din casă în această zi, de aceea va organiza o petrecere mică în apartamentul din complexul de lux în care își are domiciliul.

La evenimentul organizat de ziua ei vor participa, potrivit unor surse citate de presa mondenă doar persoane apropiate și nu va fi ceva fastuos. 

"Zilele groznicie prin care a trecut in ultima perioada au schimbat-o pe Elena! Fizic este aceeaşi femeie, dar pe interior, suferinţa a măcinat-o si a determinat-o sa aibă un comportament reţinut si fara excese. Totuşi, de ziua sa, Udrea va încerca sa treacă, măcar pentru câteva ore, peste problemele pe care le are. De aceea, ea va primi vizita prietenelor apropiate si, alături, de mama sa, se va bucura, in apartamentul sau, de o petrecere micuţă, dar sincera", au spus surse din anturajul fostei "blonde de la Cotroceni" pentru wowbiz.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE