Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EUROVISION 2015. Patriarhul Kirill nu vrea ca Rusia sa câstige. Motivul e exploziv

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patriarhul Kirill, al Bisericii Ortodoxe Ruse, spera la o infrangere a Rusiei la concursul Eurovision, pentru a evita o invazie a "cantaretelor cu barba" in tara sa, anul viitor.

Declaratia survine in contextul in care reprezentanta Rusiei la Eurovision din acest an, Polina Gagarina, este citata in mod constant printre favoritii la finala din aceasta sambata de la Viena, relateaza AFP. Daca Rusia va castiga la editia din acest an a Eurovision, urmatoarea editie s-ar desfasura la Moscova, potrivit regulilor concursului. O perspectiva de neimaginat pentru Patriarhul Moscovei si al Intregii Rusii - comenteaza AFP - in opinia caruia celebrul concurs aduce cu el "cantarete cu barba" si valori "impotriva naturii pentru cultura noastra".

"Trebuie sa organizam propriile noastre concursuri care sa ne promoveze cultura, pentru a o arata lumii intregi", a declarat Kirill, citat de RIA Novosti. La editia precedenta a Eurovision, in 2014, succesul Conchitei Wurst, cantaretul travestit austriac, a fost denuntat de numerosi politicieni rusi, in timp ce Biserica Ortodoxa a declarat ca aceasta victorie "legitimeaza pacatul".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE