Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: EUROVISION 2015. VOLTAJ s-a calificat în marea finală!. Românii au avut un decor superb

Postat la: 19.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

UPDATE 11.55

Românii de la Voltaj au impresionat cu piesa ”De la capăt” și au reușit să se numere printre cele zece țări care s-au calificat în marea finală a EUROVISION 2015. 

Țările calificate după prima semifinală, ca urmare a votului publicului și a punctelor date de juriul de specialitate au fost, în ordine aleatorie: Albania, Armenia, Rusia, România, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia și Belgia 

Finala va avea loc, sâmbătă și va fi transmisă în direct de TVR. 

UPDATE 11.20 

Trupa Voltaj și-a închieat performanța din prima seară de calificări de la EUROVISION. Românii, care au cântat o piesă în limba română, au impresionat în primul rând prin decor. Imaginile alb negru cu copii și bătrâni care s-au succedat pe fundal, au creat o imagine dramatică și de efect. 

S-a încheiat prima semifinală. Urmează votul publicului și jurizarea.

 

Prima semifinală a de la EUROVISION 2015 va începe, marți seara la ora 22.00, iar trupa VOLTAJ care reprezintă România în concurs va evolua printre ultimele, așa că se așteaptă ca românii să cânte după ora 23.30. Desfășurarea semifinalei poate fi urmărită online - LIVE VIDEO.

ZIUAnews vă ajută să vedeți live VIDEO cu semifinala 1 de la EUROVISION, semifinală în cadrul căreia vor evolua și reprezentanții țării noastre, trupa VOLTAJ care vor interpreta piesa De la capăt.

Potrivit caselor de pariuri, Voltaj, trupa care va reprezenta România la ediţia din 2015 a Eurovisionului, cu piesa "All Over Again/De la capăt", este cotată cu a 24-a şansă la câştigarea concursului cântecului european, conform unui top realizat pe baza pronosticurilor celor mai importante case de pariuri.

Marea favorită în acest an este Suedia, reprezentantă de Mans Zelmerlow, cotat cu cele mai mari şanse pentru a câştiga competiţia. Printre favoriţi, se mai numără Italia şi Australia, iar "la coada" clasamentului ar urma să se situează San Marino şi Portugalia.

VEZI AICI prima semifinală a EUROVISION 2015

În țara noastră semifinala în care va cânta VOLTAJ va fi transmisă în direct începând cu ora 22.00 de TVR 1.

Trupa care reprezintă România s-a arătat nemulțumită de condițiile oferite de austrieci. După prima repetiție oficială, membrii trupei au anunțat că nu sunt mulțumiți de condițiile de concurs, Călin Goia spunând că nu le-au fost îndeplinite cerințele. Conform unui interviu pe care formaţia l-a acordat pentru wiwiwbloggs.com, Călin Goia, Adrian Cristescu, Valeriu Ionescu şi Oliver Sterian s-au declarat „nemulţumiţi de ce s-a întâmplat pe scenă".

„Nu suntem încă mulţumiţi de ce s-a întâmplat pe scenă. Noi am trimis toate ideile noastre organizatorilor, dar o parte din ele nu s-au pus încă în practică", a mărturisit vocalul trupei, Călin Goia, în interviul pentru wiwibloggs.com.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE