Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FERMA VEDETELOR - ultima săptămână. Cine sunt cei patru finaliști

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși filmările la FERMA VEDETELOR, emisiunea difuzată de PRO TV în ultimele luni în fiecare seara, s-au încheiat, încă nu a fost desemnat câștigătorul, acesta urmând a fi stabilit în direct pe data de 30 mai. Vedetele ajunse în ultima fază a competiției au fost trimise acasă aceștia urmând a se întoarce a fermă în ziua finalei.

Filmarile la show s-au incheiat in urma cu cateva zile, scrie WOWbiz.ro insa emisiunea inregistrata inca ruleaza pana pe 30 mai, cand va avea loc marea finala. Pentru ca numele vedetei care va castiga sa nu rasufle in presa pana atunci - asa cum s-a intamplat la alte show-uri, producatorii au apelat la o stratagema: finala va fi in direct. Chiar daca concurentii se afla acasa in aceste zile, ei vor fi dusi in cabana din padure din nou pe 30 mai, atunci cand se va desemna castigatorul.

În finală vor intra George Vintila, Dan Helciug, Vica Blochina si Augustin Viziru. Surprinzator, Ionut Iftimoaie, considerat mult timp preferatul pentru castigarea concursului, a iesit din emisiune chiar inainte de finala. Mai mult, ultimul duel ce va fi difuzat, cel in care se vor intrece Vica Blochina si Cristina Cioran, s-a spus ca a fost stratagema lui Augustin, care-si dorea sa scape de Vica. Planul sau nu s-a realizat, Cristina iesind din concurs, asa ca fosta amanta a lui Piturca a ramas si se va bate in finala pentru marele premiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE