Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Viziru despre cine va câstiga Ferma Vedetelor

Postat la: 15.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul si cantaretul Lucian Viziru a venit in Romania pentru a participa la reality show-ul inca in desfasurare "Ferma vedetelor". A fost eliminat rapid din emisiune, insa a ramas in Romania.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Lucian Viziru a declarat ca a pus punct aventurii germane, revenind de tot in tara natala. Simte insa acum ca-i lipseste ceva: disciplina nemteasca. Ne-a povestit pe scurt cum a fost la "Ferma vedetelor", facand si pronosticuri legate de castigatori. In viziunea sa, lupta se va da intre Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru.

Ai participat recent la "Ferma vedetelor". Cum ai descrie succint experienta?

"Ferma Vedetelor" a fost o experienta interesanta, fiind primul "reality" din cariera mea. Ca orice prima experienta, a fost presarata cu multe provocari, dar si cu multe bucurii. M-am bucurat sa il revad pe Augustin dupa multa vreme, am invatat cum sa mulg o vaca etc.

Care a fost cel mai dificil moment?

Duelul a fost foarte greu si totodata imi aduc aminte de noroiul ala infiorator. Imi era foarte greu cu noroiul din ferma.

Faptul ca ai fost in emisiune cu fratele tau a insemnat...

Ca de fiecare data cand filmez cu el, o bucurie.

Vreunul dintre cei aflati la Ferma este mai bine adaptat decat ceilalti? Pe cine vezi castigator?

Din punct de vedere fizic, cu siguranta Ionut este cel mai pregatit; din punct de vedere psihic, as zice Augustin.

Traiesti in continuare in Germania? Cu ce te ocupi acolo?

Am trait in Germania in ultimi doi ani. Am lucrat ca profesor de tenis la o scoala din Stuttgart, dar m-am intors in Romania acum doua luni si nu am de gand sa ma duc inapoi in Germania. Mi-am deschis o scoala de tenis in Bucuresti.

Restul interviului aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE