Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mădălina Ghenea despre apariția în fundul gol pe afişul filmului de la Cannes

Postat la: 20.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar ultima apariție a sa în filmul "Youth/Tinerețea" a fost una incendiară, frumoasa olteancă apărând chiar pe afişul peliculei complet dezbrăcată. 

Deși unii critici de film au spus că Ghenea se bazează prea mult pe sexualitate și acest lucru eclipsează prestraţia sa actoricească și că aceasta a atras privirile datorită posteriorului ei gol de pe afiș, manechinul nu este de aceeași părere și nu se jenează deloc. Despre afișul filmului, Mădălina a spus că actrița a spus că speră ca în viitor prestația sa artistică să fie mai discutată decât corpul său. „Nu mi se pare nimic vulgar, ci chiar frumos".

"Am trei proiecte care sunt pe drum, deci sunt ocupată până în noiembrie. Aşadar, cred că fac o treabă foarte bună la audiţii. Iar când mă duc acolo, nu îmi arăt fundul", a declarat actrița, într-un interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE