Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mădălina Ghenea nu uită că e româncă. A purtat o ie pe covorul roșu de la Cannes FOTO

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mădălina Ghenea este unul dintre cele mai de succes manechine pe care le-a dat România, iar cariera ei ca actriță la Hollywood este în continuă creștere. Totuși, olteanca nu a uitat de unde se trage și, la festivitatea de lansare a ultimului ei film, "Youth", a purtat pe covorul roșu o ie cu modele tradiționale românești.

La premiera filmului regizat de Paolo Sorrentino, Mădălina Ghenea a ales o ținută elegantă de zi și a purtat la o pereche de pantaloni negri trei sfert o ie românească cu modete tradiționale cusute cu negru. Ținuta româncei a fost admirată de toată lumea, zeci de fotografi din toată lumea grăbindu-se să o fotografieze pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea a filmat alături de legendarul actor britanic Michael Caine pentru pelicula "La giovinezza/ Youth", în regia lui Paolo Sorrentino. Tabloidul britanic Daily Mail prezenta, în iulie 2014, fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei, în care Mădălina Ghenea apare defilând în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine. Ghenea, în vârstă de 26 de ani, şi Caine, în vârstă de 82 de ani, fac parte din distribuţia filmului "La giovinezza", alături de alţi actori cunoscuţi, precum Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Paul Dano.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE