Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Răpită la naștere, găsită după 18 ani

Postat la: 15.01.2017 - 13:00 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără americană care a fost răpită la scurt timp după nașterea sa a fost găsită nevătămată după 18 ani. Ea a crescut la Walterboro în Carolina de Sud alături de cea care credea că este mama sa, dar care era, în realitate, răpitoarea sa, au anunțat vineri autoritățile..

Această poveste incredibilă este relatată pe larg de presa din Statele Unite. Kamiyah Mobley a fost răpită dintr-un spital din statul Florida în 1998 și dispariția ei a reținut atenția presei de la acea vreme. "Am primit noaptea trecută confirmarea că tânăra este în realitate Kamiyah Mobley'', a declarat presei Mike Williams, șeriful din Jacksonville, care le-a dat vestea părinților biologici ai fetei.

Aceștia au fost informați cu privire la rezultatele testelor ADN vineri dimineața și sunt "copleșiți de emoție", a adăugat șeriful, refuzând să facă publică identitatea actuală a fetei. Gloria Williams, 51 de ani, a fost inculpată de răpire și încălcarea custodiei copilului și riscă închisoarea pe viață.

Cazul a început la 10 iulie 1998, când o femeie care s-a prezentat ca asistentă medicală a abordat-o pe tânăra mamă într-un spital din Jacksonville și a dispărut cu copilul acesteia la numai opt ore după naștere. Potrivit lui Williams, anchetatorii au urmat mai mult de 2.500 de piste și în cele din urmă au găsit o tânără fată de 18 ani născută în aceeași zi ca și Kamiyah Mobley, dar trăind sub un alt nume.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE