Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzvan Ciobanu o critică pe Carmen Iohannis: Tot zgârmă în prostul său gust

Postat la: 26.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ținutele Primei Doamne, Carmen Iohannis continuă să fie în prim plan și importanți critici de modă și designeri din țara noastră comentează felul în care se îmbracă soția președintelui ori de câte ori apare în public. Ultimele critici i-au fost aduse de designerul Răzvan Ciobanu, care nu o menajează deloc nici pe ea nici pe Klaus Iohannis.

"Dupa cum spuneam...nu suntem chiar o tzara de prosti,ne dezmeticim noi mai greutz. Oare presedintele/scriitor sau scriitorul/presedinte s-o dezmeticii si 'nealui?! Ca prima doamna vad ca se agita,precum pepsi-cola,pe tema carpitelor. Nu ii iese,dar imi place ca-i razboinca si tot zgarma in prostul sau gust. Sper sa reuseasca,careva,candva sa-i scoata din cap rochitele mini si fara maneci.

Si o sa o si invete care-i treaba cu carpa si care e potrivit sa faca/poarte o rochie. Zau,ce o fi asa de greu?! A...merg pe principiul ca noi astia care "latram" suntem invidiosi si rai,iar ei sunt pe sistemul "artistilor neintelesi"! Imi cer scuze domnule scriitor de sf-uri si doamna purtatoare de "hainele imparatului", a scris creatorul de moda pe Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE