Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au divorțat. Ce pensie alimentară va plăti omul de afaceri

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri Silviu Prigoană și prezentatoarea TV Adriana Bahmuțeanu au divorțat oficial, marți, după ce instanţa s-a pronunțat în favoarea Adrianei. Potrivit judecătorilor, omul de afaceri este cel care se face vinovat de divorț și va avea de plătit o sumă uriașă drept pensie alimentară.

Instanţa a stabilit că omul de afaceri Silviu Prigoană este singurul vinovat pentru desfacerea căsătoriei dintre el şi Adriana Bahmuţeanu, iar aceasta din urmă păstrează custodia copiilor și va primi pensie alimentară de 6,100 lei.

"Admite în parte acţiunea. Declară desfăcută căsătoria părţilor din vina pârâtului. Reclamanta reia numele anterior, de Bahmuţeanu. Stabileşte ca autoritatea părintească cu privire la minori să se exercite de părinţi în comun. Stabileşte la reclamantă locuinţa minorilor. Obligă pârâtul să plătească în favoarea minorilor 33,2% din venitul său net lunar cu caracter permanent, câte 16,6% fiecăruia, cu titlu de pensie de întreţinere începând cu data pronunţării hotărârii până la majoratul fiecărui copil. Obligă pârâtul la sumei de 6.100 lei către reclamantă, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cu depunerea cererii de apel la aceeaşi instanţă. Comunicări legale conform art. 427 al.2, 927 al.4 C.p.c.. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.05.2015. ", se arată în decizia instanţei, dată astăzi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE