Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un bărbat care a uitat unde și-a parcat mașina a găsit-o după 20 de ani

Postat la: 18.11.2017 - 20:36 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliția din Frankfurt a primit în 1997 o plângere pentru un furt de mașină. 20 de ani mai târziu, reclamantul și-a dat seama că de fapt uitase unde era parcat autovehiculul.

În concluzie, autoritățile l-au contact recent pe bărbat după ce o mașină care corespundea descrierii a fost găsită, ea fiind parcată într-o clădire industrială veche care urma să fie demolată. Proprietarul, în vârstă de 76 de ani acum, a venit să-și ridice mașina, însă aceasta nu mai era funcțională. „Mașina nu mai poate fi folosită și va fi trimisă la fiare vechi", afirmă autoritățile din Frankfurt.

Nu e primul incident de acest gen în Germania. Se pare că amnezia e o boală destul de răspândită prin zonă. Un bărbat, care a anunțat că mașina lui a fost furată, a fost surprins când a aflat că automobilul fost găsit după doi ani de polițiști, la patru kilometri distanță de locul unde credea șoferul că a lăsat-o. Bărbatul uitase unde o lăsase parcată și în acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE