Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


A murit actorul Bogdan Mușatescu, fiul dramaturgului Tudor Musatescu

Postat la: 04.01.2017 - 13:17 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Bogdan Mușatescu, fiul dramaturgului Tudor Muşatescu, a încetat din viață pe 30 decembrie, anunță Teatrul Național din București, descriindu-l pe artist ca "fermecător cronicar al vieții teatrale și al boemiei bucureștene".

Actorul s-a născut pe 1 iunie 1941. Conform biografiei prezentată pe site-ul Teatrului Național, primul rol al lui Bogdan Mușatescu a fost Pajul, din spectacolul "Maria Stuart" de Friedrich Schiller, în regia Miron Nicolescu, în anul 1964, urmat de roluri în spectacole semnate de Sică Alexandrescu, Moni Ghelerter, Horea Popescu, Radu Penciulescu, Ion Cojar, Grigore Gonța, Victor Ioan Frunză, Felix Alexa. El a mai avut și alte roluri în teatru radiofonic și în televiziune. A fost, de asemenea, asistent de regie, în 1983, la spectacole regizate de Grigore Gonța și Mihai Berechet. Înmormântarea va avea loc joi, 5 ianuarie, ora 13.00, la Cimitirul Bellu, în capela căruia se află depus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE