Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Castelul Corvinilor, scenă pentru doi actori americani celebri

Postat la: 16.01.2017 - 10:12 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jeffrey Dean Morgan, celebrul actor care joacă în serialul Supernatural și Aaron Eckhart, din filmul „Bătălia pentru Los Angeles", s-au aflat, în weekend, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pentru a realiza o reclamă la un joc de strategie on-line cu teme istorice. Cei doi au fost strașnic „păziți", deoarece producătorii au dorit și, în mare măsură, au obținut discreție în legătură cu venirea celor doi în România.

Cele două staruri de la Holywood au ajuns joi la Sibiu, unde au fost cazați la un hotel de 5 stele. Vineri dimineața secretul a fost „spart" chiar de Jeffrey Dean Morgan, care a postat pe contul său de Twitter o fotografie realizată în fața Castelului Corvinilor, în al cărei mesaj își salută doi colegi din serialul Supernatural, la care lucrează acum, cărora le spune că se află în Transilvania și are de gând să rezolve „odată pentru totdeauna problema asta cu vampirii".

Scenele în care apar cei doi actori au fost turnate în Sala Dietei și în Turnul Alb (situat lângă vechea intrare în Castelul Corvinilor). Acestea au fost singurele spații închise vizitatorilor pe parcursul zilelor de vineri și sâmbătă. Turiștii au avut acces în monument după programul normal, iar unii, mai norocoși, au avut și șansa să-i vadă de aproape pe cei doi actori. Reporterii, însă, au fost însă opriți la intrarea în monument. Jeffrey Dean Morgan, care avea o perucă, nu s-a ferit pre atare d evizitatori, în timp ce Aaron Eckhart a purtat mai tot timpul un hanorac cu glugă.

Amândoi au petrecut însă mai mult timp în rulotele parcate în curtea exterioară a castelului. După indiciile oferite de inscripțiile de pe rulotele celor doi, reiese că Jeffrey Dean Morgan are, în reclamă, rolul Regului Arthur, în timp ce Aaron Eckhart îl joacă pe George Washington. Producătorii reclamei nu au dorit să ofere niciun detaliu despre jocul on-line ce va fi promovat de reclama realizată în Transilvania.

Castelul Corvinilor a fost, doar anul trecut, gazda a cel puțin trei producții importante: partea a cincea din seria „Dragonheart", prima pro ducție de „realitate virtuală" realizată de Discovery Channel și o reclamă la o rețea europeană de telefonie mobilă. În cele trei zile de filmări de la finele săptămânii trecute, pentru cele câteva spații închiriate, la bugetul local al Hunedoarei s-au încasat 42.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE