Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Fiul unuia dintre fondatorii Cirque du Soleil a murit într-un accident de scenă în timpul repetiţiilor

Postat la: 02.12.2016 - 11:16 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Olivier Rochette, unul dintre tehnicienii cunoscutului ansamblu artistic canadian Cirque du Soleil, a murit marţi în timpul repetiţiilor după ce a fost lovit de braţul unui stivuitor telescopic. Rochette era fiul unuia dintre fondatorii grupului, Gilles Ste-Croix.

Tehnicianul a murit în timpul repetiţiilor pentru reprezentaţia „Luiza", în San Francisco; Rochette avea 43 de ani. Poliţia americană a catalogat decesul tehnicianului drept un „accident industrial". „Sunt extrem de întristat. Olivier a fost dintotdeauna un membru al familie noastre unite şi un coleg îndrăgit" se arată într-un comunicat al preşedintelui companiei, Daniel Lamarre.

Moartea lui Rochette a venit la doar câteva zile după ce unul dintre acrobaţii ansamblului, o fostă gimnastă olimpică australiană, a suferit un accident serios după ce a căzut în timpul unui spectacol din Brisbane, rupându-şi mâna şi fracturând o vertebră. Accidentele recente aduc din nou în discuţie siguranţa acrobaţilor Cirque du Soleil, care combină acrobaţiile specifice spectacolelor de circ cu elemente de teatru. În 2013, Sarah Guyard-Guillat, unul dintre acrobaţii grupului, a murit în timpul unei reprezentaţii în Las Vegas după ce un cablu de siguranţă s-a rupt şi a căzut în gol de la o înălţime de 28 de metri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE