Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Netflix a cumpărat drepturile noului proiect al lui Scorsese şi De Niro

Postat la: 22.02.2017 - 10:07 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Platforma de conţinuturi audiovizuale Netflix a cumpărat drepturile filmului 'The Irishman', un megaproiect cu tematică gangster care îi va reuni pe Martin Scorsese şi Robert De Niro pentru a noua oară pe marele ecran. Se estimează că bugetul proiectului va fi de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Scorsese încheiase iniţial un acord cu studioul Paramount Pictures pentru a realiza filmul, însă după plecarea preşedintelui companiei Brad Grey, regizorul a preferat să găsească o alternativă. 'Filmul lui Scorsese este riscant iar Paramount nu este în măsură să-şi asume riscuri. În acest fel va putea să facă ceea ce îşi doreşte', a declarat publicaţiei o sursă apropiată proiectului.

Filmul va avea un scenariu semnat de Steve Zaillian şi se bazează pe cartea lui Charles Brandt 'I Heard You Paint Houses', care prezintă viaţa lui Frank 'The Irishman' Sheeran, un mafiot care se crede că a fost implicat în moartea sindicalistului Jimmy Hoffa. Se aşteaptă ca din distribuţia filmului 'The Irishman' să facă de asemenea parte Al Pacino şi Joe Pesci.

Scorsese şi De Niro au mai colaborat la filmele 'Mean Streets' (1973), 'Taxi Driver' (1976), 'New York, New York' (1977), 'Raging Bull' (1980), 'The King of Comedy' (1982), 'Goodfellas' (1990), 'Cape Fear' (1991) şi 'Casino' (1995). De Niro şi Al Pacino au jucat împreună în 'The Godfather: Part II' (1974) şi 'Righteous Kill' (2008), însă va fi prima colaborare a lui Pacino cu Martin Scorsese.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE