Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Consiliera USR care a deschis drumul lui Gregorian Bivolaru in Japonia apare in Dosarul Extaz

Postat la: 03.12.2018 - 11:02 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Riesch Antheia Aleksandra este un politician care a debutat în administrație odată cu apariția Uniuni Salvați Bucureștiul pe eșicherul politic. Femeia născută la 16 ianuarie 1977 are un trecut tumultos care nu a fost cunoscut de alegători în anul 2016, atunci când aceștia au propulsat-o în Consiliul Local al Sectorului 2.

Înainte de căsătorie, Antheia Aleksandra purta numele de Mutulescu. Ea apare sub acest nume între paginile dosarului „Extaz" instrumentat de procurori împotriva șefului MISA Gregorian Bivolaru. Dosarul se referă la traficul de persoane presupus a fi organizat de Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, iar Antheia Aleksandra Mutulescu apare acolo ca fiind prima adeptă a mișcării care a plecat ca dansatoare în Japonia și care s-a întors cu niște câștiguri considerabile, fapt care l-ar fi determinat pe Bivolaru să trimită și alte yoghine în țara Soarelui Răsare, scriu cei de la lumeapolitica.ro

„Astfel, potrivit declaratiilor martorei Stoica Laura Veronica ( fila 691 - fila 695 - vol 76 ), numitele Bangau Rodica Popescu Vanda şi înv. Dochinoiu Diana au decis înfiintarea societatii „EXTAZ" SRL în momentul în care numita Mutulescu Antheia Aleksandra le-a relatat despre faptul ca a fost plecata în Japonia ca dansatoare, comunicându-le faptul ca se puteau câştiga sume substantiale din aceasta activitate" se arată în rechizitoriul din dosarul „Extaz". Practic, consiliera locală de la Sectorul 3 a deschis calea către cea mai profitabilă afacere a fondatorului fugar al MISA: prostituția în Japonia. În total 280 de fete au plecat în Japonia pe filiera MISA - Extaz SRL.

„Intuind existenta unei surse de câştig în mod facil şi, în considerarea „bazei materiale" de care dispuneau, respectiv a numarului mare de persoane de sex feminin care erau adepte ale MISA şi a „valentelor" sexuale de care faceau dovada acestea, s-a luat hotarârea trimiterii în Japonia a înv. Dochinoiu Diana şi Chisca Camelia care, odata ce au luat la cunoştinta în mod personal despre conditiile în care putea fi desfaşurata activitatea ca dansatoare, au împartaşit acest lucru inculpatul Bivolaru Gregorian , astfel ca în cele din urma a fost înfiintata societatea Extaz SRL" se mai arată în rechizitoriul întocmit de anchetatori.

Este greu de înțeles cum a scăpat consiliera locală a USR de urmărirea penală din dosarul Extaz având în vedere că la momentul în care procurorii au descins la liderii MISA ea avea domiciliul pe strada Benjamin Franklin, nr. 16, exact la sediul societății Extaz SRL unde erau pregătite „dansatoarele" care urmau să plece în Japonia pentru a produce bani.

Apartamentul fusese pus la dispoziția Extaz SRL de către Claudiu Petre Trandafir din Constanța, la momentul respectiv vice-președinte al MISA, implicat la rândul său în alte dosare penale legate de activitatea guru-lui Bivolaru. Părțile sociale ale firmei erau deținute de Diana Dochioiu și Elena Vanda Antoanela Popescu. În 2004 firma Extaz SRL devine Lux Spiritus SRL, își mută sediul și este cedată Elenei Nataliei Petrache.

În dosarul nr. 86794/299/2015, magistrații de la Sectorul 1 au stabilit pe cale judecătorească cine este tatăl copilului femeii. Pe de o parte Reto Riesch, soțul Antheiei (Mutulescu) Riesch, iar de cealaltă parte un anume Picoiu Claudiu Lucian. „Constata ca paratul Riesch Reto nu este tatal minorului Riesch Malin Octavian. Constata ca paratul Picoiu Claudiu Lucian este tatal biologic al minorului Riesch Malin Octavian . Stabileste exercitarea in comun de ambii parinti a autoritatii parintesti asupra minorului . Stabileste locuinta minorului la domiicliul reclamantei Riesch Antheia Aleksandra. Obliga paratul Picoiu Claudiu Lucian la plata contributiei legate de cresterea,educarea si pregatirea profesionala a minorului cu titlu de pensie d eintretinere in suma de 719,20 lei lunar de la data pronuntarii hotararii si pana la majoratul minorului sau alte dispozitii. Dispune efectuarea cuvenitelor modificari in actul de nastere al minorului , in sensul ca la rubrica numele si prenumele tatalui se vor mentiona numele si prenumele paratului Picoiu Claudiu Lucian, iar la numele de familie al minorului se va mentiona numele de Picoiu. Dispune efectuarea cuvenitelor modificari in Registrul de Stare Civila al Primariei sectorului 1 Bucuresit si eliberarea unui nou certificatd e nastere cu aceste mentiuni." se arată în încheierea de ședință din decembrie 2015.

Articol integral AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE