Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremur de grad 10 pe scara DNA. Cristian Sima va publica pe Internet arhiva secreta cu care a fugit in Elvetia

Postat la: 13.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa ce Ziua News a publicat mai multe documente legate de intrebarea "De ce nu doreste DNA sa preia arhiva lui Cristian Sima?", unul dintre acestea fiind de o "greutate" exceptionala, putand arunca-n aer serviciile secrete din România, brokerul fugar a intrat intr-o scurta polemica cu ziarul nostru, desi noi eram aceia care sprijineam demersul sau.

Sima ne-a acuzat ca am obtinut documentele respective, chiar daca si din arhiva sa, pe cai neortodoxe si ca dorim sa manipulam opinia publica inainte de aparitia cartii sale "Marea Spovedanie" (in 23 mai la Bookfest), intr-un anume interes ocult. iata ca dupa toate acestea, miercuri, Cristian Sima ne transmite, totusi, ca daca DNA nu doreste sa-i preia arhiva, fiind vorba de foarte multe documente olografe, copii xeroxate, documente electronice etc., atunci este dispus sa le downloadeze intr-un server pe care sa-l conecteze la internet, in asa fel incat toata lumea sa aiba acces la aceste informatii, in mod gratuit, fara scop de santaj, documentele sa fie read-only, ca toata lumea sa afle adevarul nu numai despre cazul in care este implicat, ci si despre intreaga clasa politica din Romania, despre asa-zisii business-mani care fac afaceri cu statul si traiesc din coruptie, cat si despre serviciile secrete, ofiteri acoperiti, ziaristi mânjiti etc.

L-am intrebat, fireste, pe Cristian Sima, in ce consta mai exact arhiva, fizic vorbind. "Toata arhiva a incaput in doua dube. Sunt foarte multe documente, dosare, manuscrise, care vor trebui scandate, dar e vorba si de 67 de hard-discuri de computer, de mai multe DVD-uri cu date, astea sunt deja in format electronic. Banii pe care-i voi lua de pe urma tiparirii cartii, caci vad ca exista deja un interes, am vazut si din cele ce le-am publicat pe facebook, sau pe siteul dedicat, ii voi investi in acest server, care sa contina intreaga arhiva. Nu ma tem, desi unii ma considera terminat. Arhiva este la loc sigur, voi plati sa fie scanate in timp record si restul documentelor. Daca cineva doreste sa sponsorizeze actiunea, sunt deschis colaborarii, caci vad ca DNA nu este interesat in ciuda celor doua adrese pe care le-am trimis prin intermediul avocatului si pe care le-ati publicat deja. Referitor la celalt document pe care l-a publicat Ziua am spus deja ce am avut de spus, dar e o dovada de ce DNA nu vrea arhiva, le e frica sa nu se friga. Am multe documente de tipul asta, unele cu mult mai interesante si o sa le vada toata lumea. O parte sunt in carte, dar cele mai multe sunt pe harduri.", ne-a declarat in exclusivitate brokerul fugar.

L-am intrebat cum o sa securizeze acest server, caci e vorba de documente importante, iar multi din cei "interesati" ar putea plati hackeri care sa sparga baza de date si sa stearga anumite documente, daca nu cumva, sa stearga totul. "Pai, eu in Elvetia, sunt angajat tocmai la o companie de securizarea datelor. Am la dispozitie tot softul necesar. Daca serverul va fi securizat de ei, atunci, va garantez, nimeni nu intra in sistem. Documentele vor fi publice, asa cum am zis, toata lumea va avea acces online la ele. Atunci se va vedea si de ce nu se doreste aflarea adevarului, de ce se ascund anumite lucruri romanilor. Eu tot din dorinta de aflare a adevarului am scris si Marea Spovedanie, nu pentru a ma imbogati. De aia, va mai spun inca o data, ce incasez din carte, bag in serverul de net care va face publica arhiva.", ne-a mai spus Cristian Sima, care ne-a si trimis doua fotografii cu o brosura care atara ca este angajatul respectivei companii de securizarea datelor electronice, poze pe care le redam mai jos:

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE