Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul DRDP Craiova, cu soția la braț, la o petrecere a swingerilor

Postat la: 17.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La scurt timp dupa instalarea ca ministru al Transporturilor a deputatului PSD de Giurgiu, Razvan Cuc, la sefia Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova a fost impus un giurgiuvean, Bogdan Bratu. Insa, acesta n-are nici in clin nici in maneca cu administrarea drumurilor, dar in schimb, are cateva hobby-uri mai aparte.

In februarie 2013, paparazzi Cancan au filmat (vezi aici filmul) pe cei care au intrat intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei la o petrecere a swingerilor. Si surprinza! Printre cei care au fost filmati de paparazzi Cancan s-a aflat si actualul director al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, care a mers la acea petrecere impreuna cu sotia (in foto la minutul 2.13 al filmului Cancan).

Petrecerile sexuale in care partenerii se schimba sunt tot mai dese in Bucuresti. O astfel de distractie costa intre 100 si 300 de lei si atrage, in medie, intre zece si douazeci de cupluri pe noapte. Totodata, actualul director al DRDP Craiova este preocupat si de agatarea femeilor pe diverse site-uri in domeniu si drept dovada si aceasta postare de pe unul dintre acestea.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE