Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Escrocheria "Românii au Talent": Un concurent a fost respins desi a primit patru de DA!

Postat la: 23.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcian Petrescu, un cunoscut muzicutist de blues, component al formatiei Trenul de Noapte, s-a prezentat la Românii au Talent din dorinta de a promova muzicuta, pe care o descrie ca fiind "singurul instrument prin care se respira, o prelungire a vocii", dar si gen ul sau muzical de suflet: bluesul.

Intamplarea face ca prestatia sa sa fi fost apreciata de toti membrii juriului, primind astfel patru de DA, urmand sa treaca in etapa urmatoare. Numai că, surpriza! la cateva zile de la prestatie primeste un telefon din partea celor de la PROTV care-l anunta ca nu merge mai departe, ca nu s-a calificat, in ciuda a ceea ce a spus juriul. Dar, iata mai jos ceea ce a scris Marcian Petrescu pe pagina sa de Facebook:

"Filmarea este facuta de cineva... asta e calitatea... cei de la Pro Tv au blocat toate postarile de pe youtube... !!! o sa va rog sa analizati cu atentie ce se intampla in acest clip video... MAI ALES COMENTARIILE DIN FINAL, facute de jurati si mai ales comentariul lui Constantin Cotimanis !!! si pe urma, poate-mi explica si mie cineva urmatoarea chestie:

Deci... primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare in parte, primesc medalia aia in forma de steluta tricolora, Andi Moisescu imi spune ca de abia asteapta sa ne intalnim in etapele urmatoare... domnul Cotimanis are un solo spot in final, in care vorbeste foarte frumos despre mine...(si-i multumesc frumos pt. asta !)...

pe urma, la vreo saptamana dupa difuzarea acestei editii, primesc un telefon de la o domnisoara din echipa emisiunii care-mi spune sec: "va multumim frumos pt. participare, dar juriul a decis sa nu mergeti mai departe..." !!! am intrebat care-i motivul si mi s-a raspuns ca juriul nu motiveaza... Am intrebat, pe buna dreptate... DE CE am primit 4 de DA, daca prestatia mea nu e buna pentru etapele urmatoare... DE CE au vorbit atat de frumos despre mine, cand de fapt prestatia mea nu m-a trimis mai departe... DE CE TOATA MASCARADA ASTA ???

pentru ca mie mi se pare ca ESTE O MASCARADA IEFTINA ! Daca prestatia mea nu a fost buna... de ce m-au mai felicitat... de ce mi-au dat 4 de DA...? doar ca sa nu ma refuze... Mi se pare total aiurea... DACA INTR-UN ASTFEL DE SHOW SUNT PROMOVATI OAMENI MAI MULT DUPA SITUATIA SOCIALA sau DUPA CAT DE CIUDATI POT SA FIE... ASTA NU E BINE ! NU E BINE DELOC !

VREAU SA FIE CLAR UN LUCRU ! Eu NU m-am inscris cu gandul sa castig neaparat concursul ! m-am inscris din dorinta de a promova muzicuta si BLUES-ul - genul muzical pe care-l iubesc atat de mult si care este de foarte buna calitate ! Daca nu asta se cauta in acest show... atunci... chiar imi pare rau ca am participat ! daca un gigel sau un nene care se chinuie sa imite cum se canta blues-ul sunt trimisi in finala... ASTA CHIAR CA E O IDIOTENIE ! si in cazul asta... chiar imi pare rau de timpul pierdut !"

Prestatia lui Marcian Petrescu de la Pro Tv poate fi urmarita aici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE