Provident Romania


Cel.ro

Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, a pus la cale un adevărat jaf financiar

Furtul mileniului: 8 miliarde de euro

Postat la: 17.08.2012 - 08:44 | Scris de: Ion Teleanu

6

Sorin Blejnar a încercat să recupereze peste 80 de miliarde de lei de la persoanele fizice care au realizat, în perioada 2002 - 2008, tranzacţii imobiliare fără TVA, dar care au depăşit plafonul de 35.000 de euro  În total, 278.118 de astfel de tranzacții au intrat sub incidența acestei măsuri abuzive  În momentul în care și-a dat seama că deranjează interesele clientelei politice, aflate, pe atunci, la guvernare, fostul șef al ANAF a intenționat să direcționeze verificările pentru recuperarea TVA către cei aproximativ 2.000.000 de cumpăratori  De pe urma acestora, Blejnar urma să încaseze, în numele Fiscului, peste opt miliarde de euro

În goana disperată pentru atragerea de fonduri la bugetul de stat, fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a regizat, la începutul lunii septembrie 2009, chiar înaintea campaniei pentru alegerile prezidențiale, o inginerie financiară prin care peste 2.000.000 de persoane fizice din România erau obligate să plătească retroactiv TVA pentru locuințele achiziționate în perioada 2002-2008. Inițial, Blejnar a dispus verificarea persoanelor fizice care în perioada 2006-2008 au realizat 278.118 de tranzacții imobiliare fără TVA, dar care au depășit plafonul de 35.000 de euro. Valoarea totală pe care ANAF estima să o recupereze era de 83.944.417.457 de lei. După șase luni, inspectorii fiscali au reușit să verifice doar tranzacțiile realizate de circa 250 de persoane fizice, printre care și deputatul PSD Robert Negoiţă, actualul primar al Sectorului 3. În realitate, inspectorii fiscali au sistat verificările pentru că urmau să fie „scanaţi" mai mulți oameni politici și de afaceri bine ancorați la grupurile de interese aflate în acel moment la guvernare. Presa a speculat la acea vreme că, în realitate, se încercau presiuni politice pentru campania pentru prezidențiale a lui Traian Băsescu și strângerea de fonduri pentru PDL. Numai că presiunile s-au transformat într-un mare scandal mediatic, care a culminat cu publicarea listei persoanelor influente care aveau datorii de zeci și sute de milioane de euro la ANAF.

În acel moment, Blejnar și-a dat seama că și-ar fi tăiat craca de sub picioare dacă ar fi continuat verificările la șmecherii din rândul celor care au realizat cele 278.118 de tranzacții imobiliare fără TVA și, ca atare, a dispus, printr-un nou abuz, să se încaseze TVA de la cei care au achiziționat, în acea perioadă, cel puțin o locuință. Astfel, fostul șef al ANAF voia să recupereze TVA de la circa 2.000.000 de persoane fizice, iar suma pe care Guvernul și Blejnar intenționau în mod arbitrar să o încaseze se ridica la cel puțin opt miliarde de euro.

Circulară buclucașă

Practic, scandalul imobiliar a fost declanșat în 2009, de către Ministerul Finanțelor, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, care a declanșat un val de controale inopinate pentru încasarea retroactivă a TVA pentru tranzacțiile imobiliare efectuate, în perioada 2006-2008, de persoane fizice. Ulterior, din 13 octombrie 2009, ANAF a extins, abuziv, controlul pentru recuperarea TVA și pentru perioada 2004-2006. Codul Fiscal prevede că încasarea de TVA la tranzacțiile imobiliare efectuate de persoanele fizice se aplică pentru perioada 2006-2008. Prevedere, și așa abuzivă, întrucât ordonanța Guvernului Tăriceanu, de la finele anului 2007, nu se referea la vreo acțiune retroactivă, stipulând că, începând cu 1 ianuarie 2008, pe tranzacții de acest gen se plătește TVA. La modificarea ulterioară a Codului Fiscal, însă, a apărut surpriza: prin normele de aplicare, s-a introdus încasarea retoactivă a TVA pentru intervalul 2006-2008. Acum, din senin, printr-o circulară semnată de Marian Morcoașă, director general al ANAF, se extindea abuzul și la perioada 2004-2006. Mai mult, Morcoașă indica inspectorilor cum să inițieze controalele, cum să dispună măsuri asiguratorii. Circulara este, practic, un ghid prin care ANAF lua banii cu japca. Morcoaşă nu a extins perioada anterior anului 2004, întrucât după cinci ani intervin normele de prescriere fiscală. Cu toate acestea, cum spuneam, Blejnar a încercat să introducăƒîn circulara ANAF perioada 2002-2008.

Aberații și bâjbâieli marca ANAF

Decizia luată la acea vreme de Sorin Blejnar era și este una aberantă, pentru simplul fapt că niciuna dintre tranzacțiile efectuate în perioada respectivă nu s-a făcut cu achitarea TVA. Inițial, fostul șef al ANAF a susținut că în perioada 2006-2008 au fost realizate, de către persoane fizice, 278.118 tranzacții imobiliare care au depășit plafonul de 35.000 de euro, de la care se datorează TVA, valoarea totală a acestora fiind de 83.944.417.457 de lei. Astfel, prin colectarea TVA în perioada 2006-2008, Sorin Blejnar recunoaște că nu există niciun temei legal pentru încasarea retroactivă a TVA. Cu toatea acestea, prin nota din 08.09.2009, ANAF îi învăța pe inspectorii fiscali cum să procedeze pentru a-i încadra pe oameni ca plătitori de TVA, spunându-le să prelucreze datele din declarația 208, cu toate că această declarație se depune încă din 2005. Datorită acestei declarații, inspectorii fiscali au avut întotdeauna sumele tranzacționate de persoanele fizice și, cu toate acestea, nu au declarat nici măcar o persoană plătitoare de TVA, așa cum îi obligă legea, chiar dacă ele există. Totodată, ANAF le cere inspectorilor fiscali să-i controleze pe cei care au realizat mai mult de cinci tranzacții imobiliare, dar acest aspect este discriminatoriu și, în același timp, ar fi în detrimentul bugetului de stat, deoarece nu s-ar fi strâns mai mult de 10% din suma datorată statului. Mai mult, directorul general adjunct al ANAF, Cătălin Căţoiu, recunoştea că verificarea celor care au realizat mai mult de cinci tranzacții imobiliare este relativă în comparație cu cei care au realizat sub cinci tranzacții. „Din datele ANAF reiese că numărul celor care au efectuat două vânzări este de circa 46.730 de persoane, a celor cu trei vânzări este aproximativ 19.530 persoane, iar numărul celor care au făcut peste cinci vânzări este de circa 7.145 persoane și aceștia urmează să fie controlați", afirma, în 2009, directorul general adjunct Cătălin Căţoiu.

Practic, Blejnar trimitea inspectorii fiscali în control, în baza unor ordine emise în 2009, pentru a colecta TVA din 2002, uitând că nu mai poate colecta TVA anterior anului 2004, întrucât după cinci ani de zile, dreptul Fiscului de a cere TVA se prescrie.

Japcă financiară

„Această interpretare a legii este practic o haiducie de genul luăm de la bogați și dăm la saraci și ascunde două aspecte foarte grave", a precizat pentru ZIUAnews Garbis Kehaiyan Vicențiu, președintele Asociației pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale (APAF). „În primul rând, o persoană ce a construit o casă cu 70.000 euro și a vândut-o cu 100.000 euro în 2006, când nimeni nu auzise de acest TVA, are de dat în 2010, conform calculelor ANAF, 19.000 euro + 36.5% x 4 x 19.000 și astfel rezultă mult mai mult decât a câștigat cel care a vândut imobilul. În concluzie, ANAF-ul nu vrea bani, ci pur și simplu o naționalizare cu față umană, mult mai inteligent făcută decât predecesorii lor, comuniștii. Totodată, plecând de la premisa, de altfel falsă, a ANAF, că oricine a realizat o tranzacţie ce a depășit 35.000 euro trebuia să plătescă TVA, în realitate, nu poți să-i controlezi numai pe cei ce au vândut multe, deoarece multe nu este definit în Codul Fiscal românesc și va trebui să ceri TVA chiar și celor ce și-au vândut o garsonieră pe care au moștenit-o de la bunici, deoarece au depășit plafonul", a subliniat președintele APAF.

„Aveţi posibilitatea să optați pentru una din soluțiile propuse"

Imediat după declanșarea controalelor, inspectorii ANAF și-au dat seama că din cele peste 2.000.000 de vânzări efectuate în România anterior datei de 1 ianuarie 2008, niciuna nu fusese realizată cu TVA, colectată și achitată. Totodată, s-a constatat că ANAF nu a colectat TVA de la cumpărători, deci nu are cum să-l plătească, și că se va îndreapta împotriva milioanelor de cumpărători, așa cum prevedea, de altfel, și Codul de Procedură Fiscală.

Constatând că ANAF a ajuns în situația de a se lupta cu milioane de cumpărători în locul celor 278.118 de vânzători, șefa Direcției de legislație în domeniul TVA, Mariana Vizoli, a transmis conducerii ANAF, în data de 3 mai 2010, că „baza legală este suficient de flexibilă pentru a permite oricare dintre cele două abordări", adică fie să considere TVA în prețul vânzării, fie să-l adauge la prețul vânzării. "Totuşi, având în vedere că această ultimă opinie nu a mai fost transmisă și altor organe fiscale teritoriale și nici altor petenți, în calitate de direcție de coordonare a inspecției fiscale aveți posibilitatea să optați pentru una din soluțiile propuse de direcția noastră", a mai precizat, în scris, către ANAF, Mariana Vizoli.

Complicitatea penală a inspectorilor fiscali

După ce au efectuat sute de controale, în unele cazuri adăugând TVA la prețul vânzării, iar în altele, introducându-l în prețul vânzării, inspectorii ANAF și-au dat seama, în 2010, că ar fi mai bine să introducă problema pe ordinea de zi a Comisiei Fiscale, care a stabilit că se adaugă TVA la prețul vânzării. Această decizie a Comisiei Fiscale vine după ce inspectorii ANAF finalizaseră o mulțime de controale în care TVA-ul era inclus în preț. „Cel mai grav lucru este acela că în ipoteza în care acest TVA trebuia colectat încă din 2002, statul român a pierdut miliarde de euro. Din păcate, în Codul Fiscal (preluat din Directiva Europeană a TVA) există un articol (n.r. - 153) care prevede foarte clar obligativitatea inspectorilor fiscali de a-i declara din oficiu pe cei pe care îi considerau că trebuie să plătescă TVA. Din păcate, însă, niciun inspector fiscal nu a declarat nici măcar o persoană ca plătitoare de TVA, în boom-ul imobiliar, până la 01.01.2008, ceea ce îi trimite practic direct la Codul Penal, pentru neglijență în serviciu", a declarat pentru ZIUAnews Garbis Kehaiyan, președintele APAF.

Concret, cei circa 6.000 de inspectori fiscali ai ANAF sunt direct responsabili pentru neglijență în serviciu și, ca atare, statul român ar trebui să se îndrepte împotriva lor pentru recuperarea sumelor neîncasate în perioada 2002-2008. „Poate cel mai periculos lucru este acela că tot în Codul Fiscal (preluat din Directiva Europeană a TVA) scrie că beneficiarul este ținut în solidar pentru neplata taxei, dacă aceasta nu a fost trecută în contract, lucru evident, de altfel, în toate contractele semnate până la 01.01.2008", a mai subliniat președintele APAF.
Plângeri penale împotriva miniștrilor de Finanțe

În perioada 2005-2008, foștii miniștri de Finanțe, Sebastian Vlădescu și Ionuț Popescu, dar și ex-președinții ANAF, Sebastian Bodu și Daniel Chiţoiu, au declarat că „TVA a devenit obligatoriu începând cu data de 01.01.2008, iar vânzările de bunuri imobile nu constituie fapte de comerț, neputându-se percepe TVA". Ca urmare a acestor informații transmise de către foști demnitari de la Finanțe, mii de persoane care au fost verificate și obligate de inspectorii fiscali să achite TVA pentru tranzacții imobiliare, ca urmare a ordinului din septembrie 2009 al lui Sorin Blejnar, au făcut plângeri penale împotriva celor patru demnitari, dar și împotriva mai multor directori și șefi de serviciu, precum și inspectori fiscali din ANAF, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și abuz în serviciu în formă calificată.

Cu toate acestea, în toate rezoluțiile comunicate petenților, până acum, cei incriminați au fost scoși basma curată de către instanțele din România. Mai mult, într-o rezoluție a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, datată 3 ianuarie 2012, se menționează că „declarațiile făptuitorilor sus-menționați (n.r. - Sebastian Vlădescu, Ionuț Popescu, Sebastian Bodu și Daniel Chițoiu) nu pot fi încadrate ca acte de inducere în eroare în sensul consacrat de textul art. 215, alin. 5 din Codul Penal".

La 25 ianuarie 2008, deci la câteva zile după intrarea în vigoare a Ordonanței 106/ 2007 a Guvernului Tăriceanu, care prevedea că pentru tranzacțiile imobiliare făcute de persoane fizice (construcție nouă, a unei părți a acesteia, terenuri construibile) să se perceapă TVA, ANAF, prin directorul general Ion Busuioc, trimitea o adresă către Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Observăm, încă de la început, că e vorba despre „livrarea unei construcții noi, a unei părți a acesteia sau a unui teren construibil". De unde a tras ANAF concluzia, sub noua conducere a lui Sorin Blejnar și a directorului Marian Morcoașă, că este vorba de toate tranzacțiile efectuate de persoane fizice. Citim mai departe: "excepția (n.r. - adică persoanele care nu sunt scutite de TVA) se aplică numai persoanelor care devin impozabile, în sensul art. 141 din Codul Fiscal (...), orice persoană care desfășoară, de o manieră independentă, activități economice (...) în scopul obținerii de venituri cu caracter de continuitate (...) depășind plafonul anual de 35.000 de euro". Ca atare, ANAF aduce la cunoștința UNNPR că „începând cu data de 1 ianuarie 2008, persoanele fizice care, acționând de o manieră independentă, înstrăinează construcții noi, părți ale acestora sau terenuri construibile, în scopul obținerii de venituri cu caracter de continuitate, ce depășesc plafonul anual de 35.000 de euro, sunt obligate să solicite înregistrarea în scopuri de TVA la organul fiscal competent și să achite Taxa pe Valoare Adăugată pentru aceste înstrăinări". În document, se observă o rezoluție, semnată de președintele UNNPR, Viorel Mănescu: „Se va comunica la Cabinetele Notarilor Publici (CNP) și Birourile Notariale. Se vor solicita lămuriri suplimentare". Lămuririle se referă la faptul că notarii trebuie să ceară vânzătorului dacă s-a declarat plătitor de TVA sau nu. „Despre retroactivitate nici nu poate fi vorba, o lege nu se poate aplica retroactiv, cu atât mai mult nu poate fi vorba de perioada 2004-2006. Este un abuz evident", a explicat Viorel Mănescu.

Listele persoanelor care au fost verificate ilegal de ANAF

ZIUAnews va prezintă lista persoanelor care au fost verificate ilegal de către ANAF și sumele pe care oamenii lui Blejnar le-au indentificat pentru recupararea TVA de la tranzacțiile imobiliare din perioada 2002-2008. Concret, prin recuperarea TVA de la cei 2.000.000 de cumpărători de bună credință, Sorin Blejnar și premierul de atunci, Emil Boc, au regizat un jaf financiar care se aseamănă cu naționalizarea pusă în practică de comuniști.

Menționăm că ZIUAnews se află și în posesia listei care cuprinde Codurile Numerice Personale (CNP) ale celor verificați de ANAF. Întrucât legislația nu permite publicarea lor, cei interesați să afle dacă sunt sau nu în vizorul ANAF ne pot contacta la redacție.

ALBA

SOIT NICOLAE

SZEKELY IOAN-STEFAN

TRIFAN VASILE

CALIN OLIVIU

MACARIE VASILE

CIBU DAN-MARIUS

ANCA IOAN-VASILE

NAGY DAN-EMIL

IANCU AUREL-GELU

BENCHEA DANIEL

CALIN VIRGIL

TRIFU MARIAN-MIRCEA

DUDCIUC CALIN-NICOLAE

COSA-COSOI EUSEBIU-NICOLAE

SIMION MIHAI

VADAN UCRETIU-HADRIAN

MANU ADRIAN-RADU

DUNA MARIUS-IACOB

BIRZ FLORIN

LEAHU AURICA

NASTASE DANIELA-ELENA

LA MARCA BENITO

ARAD

BOROS LUDOVIC

URSU LIVIU

MUSCA DUMITRIE

IOJA LIVIUS-GHEORGHE

PIRTEA CORNEL

BULZAN TEODOR

GAICEAN GHEORGHE

PETRUS MIHAI-IULIU

MARINESCU DUMITRU

MARANDIUC LIVIU-IOAN TIBERIU

FARKAS ANDREI

VIRCIU IOAN

DUMITRESCU SANDU-PAUL

MICLEA ADRIAN-MIRCEA

BUDII DUMITRU-IOAN

DEMETER FRANCISC

MOT GINEL-ADRIAN

NEDESCU CALIN- PETRU

COHUT MARIN TEODOR

REMETEAN GHEORGHE

SEBASTIAN LIVIU-DAN

SELEGEAN RADU-DANIEL

DAMACUS GHORGHE

POLEAC FLORIAN

SITARIU TIBERIU

STANCI MIRCEA-DACIAN

PIRVU GABRIEL-MARIAN

BILCEA OVIDIU-SERGIU

MARANDIUC CIPRIAN

FARKAS RODICA

IOJA CAMELIA

MARINESCUMARINELA-ANGELICA

TELEK LIVIA-FLORICA

MARIS LACRAMIOARA DANIELA

ARDELEAN ADRIANA

BILCEA LAURA-OANA

NAGY-GYORGY GHEORGHE

ARGEȘ

SMEUREANU GHEORGHE

GHEORDUNES CU MODEST

STAN STEFAN

ABRUDAN EUGEN-IOAN MIRCEA

DUTAN CONSTANTIN

SANDULESCU EUGENIU

TOMA ION

BANUT ION

BUDAN MIRCEA

PRAVAI ION

POPESCU SILVIU

BADEA GHEORGHE

POPESCU ION

TOMA ION

BIBIREATA VASILE

CONSTANTIN FLOREA-ION

ROTARU VALERIU

BULUGEA GHEORGHE

HOBJILA MIRCICA

BAETII AUREL

STAN COSTEL

GRECU DUMITRU

TUIU FLOREA

MIHAILESCU ALIN-EUGEN

BUCUR VIOREL

PANTEA ADRIAN

CRACIUNESCU VERNEL

TEODORESCU MARIAN

IONESCU ION

DUTA NICOLAE-DAN

VASII GHEORGHE

STOICA ION

BADOI CONSTANTIN

DOBRE GRIGORE

MARIA GHEORGHE

STEFAN IONEL

VLASCEANU LUCIAN

ANGHEL MARIN

AVRAM VASILE

BADULESCU DANIEL

BEUCAN GHEORGHE

GHIGIU LAURENTIU

GRIGORE ION

NEAGOE ION

SANDU EUGEN-PETRU

MICU ION

DURDUI NICOLAE

RUSCEA ADRIAN

IORDACHE SORIN

MIHAILESCU FLORIN-CRISTINEL

PRODANEL CRISTIAN

CEAUSESCU VALENTIN

TEODORESCU CATALIN-FLORIN

VACARU SORIN

HUBLEA ARON

NAE MANUEL-DUMITRU

PRODANEL ADRIAN-MIHAI

TUDOR-MARE CRISTIAN

POPESCU GIGEL-LUCIAN

DOGARU DRAOS-CORNELIU

VISOIU VALENTIN

MOGOIU ARON

TACHE IONEL

NICOLA SORIN

DANESCU VASILE

PETRESCU MARIAN

TOMA DENIS-RADU

MATEESCU PETRICA

STROE ION-SORIN

STANESCU AUREL

BREZOIANU OLIMPIU-MARIAN

GHITA VALENTIN-DUMITRU

CAZANOIU MARIN-MARCEL

SAVULESCU IOAN-SORIN

BANICA ROBERTINO-COSMIN

ZAHARIA MARIUS

DOBRINESCU EMANOIL-MARIUS

TITU MINEL

TOFAN GELU

NANU CRISTIAN-MARIUS

CRACIUN GENTIAN

POPAZOV BOGDAN

DUMITRU MIHAI-FLAVIUS

STOICA IONEL-EDUARD

BALAN LAURENTIU-IONUT

GROSU CATALIN-ALEXANDRU

SANDU CONSTANTIN GHEORGHE

MARINESCU VICTOR-FLORIN

STANCIU ANGHEL-DANIEL

DESPA BOGDAN-EMANOIL

MOCANU LAURENTIU-CEZAR

ARSENE GEORGE-CATALIN

NITU MARIUS-CATALIN

DINA CONSTANTIN

PRUNA STAN

BADEA COSMIN

MANU GABRIEL-ROBERT

TOLOS STEFAN

TAMAGA MARIUS-TRAIAN

IACOBESCU EDUARD

DRAGOMIR FLORIN-IONUT

STANCU FLORIAN

DOBRESCU IONUT-RADU

MINCIUNA STEFAN-ANDREI

MAZILU MIHAI-BOGDAN

PRIOTEASA IONUT-ROBERTINO

BOIAN DANIEL-VASILE

PARASCHIV VICTOR-IONUT

IONESCU ADRIAN-CONSTANTIN

DRAGUT FLORIN

PARVU VALERIU-GABRIEL

IORDACHE ADRIAN-MIRON

BOLD MARIUS-CIPRIAN

ION FLOAREA

NEGULICI ANASTASIA

NICOLESCU FILOFTIA

SUSEANU FELICIA

CRISTEA MARIOARA

POPESCU GHERGHINA

STAICU ELENA

NEAGOE MARIA-STELIANA

MARTOIU  RODICA-DORINA

GEORGESCU RADA

STOIAN VALERICA

AGACHE MARIA

BADEA MARIA

GHEORGHE MARIA

DUMITRU FLOAREA

OPREA VALIA

MANOLE ELISAVETA

ROTH MARIA

BULUGEA MARINELA

GHERMAN GHERGHINA

MARIN ZAMFIRA

MIHAILESCU MARIANA-DENISA

PREDUT DUMITRA

CERNATESCU ELENA

MINCU LAVINIA

LAZARESCU ECATERINA

CEAUSESCU MARIA

BEUCAN STANA

BALAN FELICIA

STANESCU CRISTINA-MADALINA

COLTA LACRAMIOARA

BOAJE IOANA

BADOI IOANA-DORINA

TUDOR-MARE MIHAELA

BANICA ILEANA

MINOIU MADALINA-FLORINA

PARASCHIV DANIELA

RADULESCU GABRIELA-CLAUDIA

BUSUIOCESCU NARCISA

MATEESCU ELENA-ALINA

NITU CONSTANTA-CAMELIA

MATEESCU ADRIANA-DANIELA

DRAGUT SIMINA-MIRELA

DESPA NADINA-IONELA

MOCANU ALINA-ANDREEA

CRISTESCU DANA-MARIA

IORGA ALINA

POPESCU MARIA-LUMINITA

BACĂU

OSTACHE VASILE

CULBECE STEFAN

TANTU SILVIU

FICAU LAURENTIU

MINCIOAGA MIHAITA

TAMBA PETRU

TOCILA-COZMA VASILICA

COJOCARU NICUSOR

ANTAL CATALIN-FRANCISC

DANILA FLORIN

MURGU VASILE

NANTU ION

ISACESCU DUMITRU-DANIEL

DOSPINESCU VASILE-FLORIAN

ADOCHIEI TONY-PAUL

CIUCHE DIMITRIE TEOFIL

BOTEZATU GABRIEL

LEPUSTEANU OVIDIU-PANAITE

ENICA VICENTIU

DADALICA VASILE-LUCIAN

IONESCU ADRIAN

ZVONARU MAGDALENA

NICA GEANINA

FICAU GABRIELA

SACHELARIE MONICA-MIHAELA

IONESCU ALINA-NICOLETA

BIHOR

CIONCA DUMITRU

PETRUT VASILE

PUSCAS AVRAM

BEDE MIHALY-ISTVAN

SUTIUT FLORIAN

BAKI LASZLO

MICORICIU VALENTIN

CATILA-OLARIU MARINEL

VLADICA GHEORGHE

CHIRLA DAN

MOLNAR IULIU

LIGA EUGEN

FILDAN MARIUS FLORIAN

POP ALEXANDRU

KOPANYI STEFAN-ALEXANDRU

KISS-ROTH LAJOS

INDRIES PETRU

POPUTE DANIEL-IOAN

SALA LIVIU

NECHITA MARIUS

ZAHA PAUL

CHEBELEU DAN

JURCUT FLORIAN

VIDICAN SORIN-MIHAI

NICA ADRIAN

RAITA CALIN

HADADE MIRCEA-CONSTANTIN

VERES CALIN-PETRU

BUDAU BOLOBAN CRISTIAN-IOAN

GLIGOR VASILE-CRISTIAN

ELER CSABA-ROBERT

ERDEI IOAN-ROBERT

SIMUT HOREA

ROBU ANDREI

BAN ADRIAN

DOBOS CATALIN

STEFANOVICI CEZAR

BISBOACA IOAN

MIHUT ADRIAN FLORIN

VERES CLAUDIU CORNEL

NAGY  MARGARETA

SZABO IULIANA

CACUCI FLOARE

SCHMIT MARGIT

KLEPP ILEANA

PETRUT ETELKA

ALBERT PARASCHIVA

NEMES-NAGY AGNES-MARIA

RUSU LIA

MICORICIU GEORGETA

MATEI MONICA-MIHAELA

FILDAN IOANA-FLORENTINA

PENTE DANIELA

KOVACS ILDIKO

CIRPACI AURICA

GLIGOR ALINA-ELENA

POPUTE DANIELA-FLORENTINA

ROBU LINA

RAITA ALINA-LACRAMIOARA

TORJE ANCA-DIANA

BISTRIȚA-NĂSĂUD

MOISIL PAMFIL

GANEA IOAN

NISTOR EMIL

ALEXA GRIORE

NISTOR VASILE

STIR VALER

SOMESAN ALBIN

PATRASCAN OVIDIU-CLAUDIU

MOLDOVAN IOAN-ADRIAN

NEDELEA DUMITRU

JERCAN RARES-LAURIAN

POP-BUIA CLAUDIU

MOLDOVAN OVIDIU-IERONIM

CEUCA MARIA

PACURAR EMILIA

ANCA LIANE-RITA

POP MARIANA-ADRIANA

VINTILA RAFILA

NISTOR LIVIA-MARIANA

POP AURICA

BOTOȘANI

DASCALU IOAN

LUCA IOAN

CIUBOTARU GHEORGHE

GAFTONEANU DOREL

BURAGA MARCEL-VASILE

BOLDEA-CHIRILA TONINO-IURI

CHIRILA MIHAI

TOLOLOI GHEORGHE

CABA ADRIAN

VASILIU DUMITRU-DORIN

NECHITA EUGEN

GIREADA DUMITRU-VERGINEL

PLESCA IURII

CIOBANU DANIEL-CATALIN

AVRAM VASILE

BELCESCU CEZAR-DRAGOS

GHEORGITA IONEL

STEFAN PETRU

ZIMMERMANN ALFRED-CRISTIAN

TAPOC IOAN

SIRETEANU CORNELIU-MIHAI

TRUFIN LUCIAN

MOSNEGUTU GUTIERREZ-CONSTANTIN

MATEI ANDREI-MARIUS

LUPASCU MARIUS-AUREL

COJOCARU SERGIU

SFECLA DRAGOS

SCUTARIU MIHAI-CORNELIU

MAISTRUC VELENTIN-IONUT

BALTARIU ILIUTA

ONICIUC MARIUS-FLORIN

COSTASI GEORGE-SORIN

VLAD GABRIEL

SILION AGLAIA

SERTIS MARIA-ADA

GALAN FLOAREA

ATAMANIUC GABRIELA

CIUBOTARU MIOARA

CIMPAN LUCIA

VIERU NELY-DANA

TAPOC EUGENIA

MUSTIATA MARTA-MAGDALENA

SLOBODASU ALINA-MIHAELA

BRĂILA

CLOSCA SIMION

BEIZADEA COSTACHE

HRISTIA CONSTANTIN

IFRIM GELU

PODARU GELU

GHEORGHITA DAN-CATALIN

BISERICA ROMEO

GRUIA MIRCEA-CATALIN

COMAN ADRIAN

DUMITRACHE GEORGEL

MICU VALENTIN

DANCIU STEFANITA

STOICA CATALIN

TITEICA DANIEL

GHEORGHIU MIOARA

CAPELA ANETA

ZAMFIRACHE ALEXANDRA

PETREA ELENA

OPRICA DUMITRA

CONSTANTINESCU CONSTANTA

ROSCA MARIA

VIERU SANDA

PRELIPCEAN MARIANA

CRISTEA LILIANA-DANIELA

BRAȘOV

LUNG IOAN

LEONHARDT WALDEMAR-HERMANN

MANIU PETRU

MARIAN TANASE

KLEES OTTO

SOLYOM IMRE

SOLOMON BERNHARD

VLADAREANU MARCEL

TRIFAN NICOLAE

VOICU NICOLAE

CARSTEA TIBERIU-GAVRIL

KISS IOSIF

MURESAN PETRU

DINU ION

TIANU FLORIN

RADULESCU SORIN-DORU

TARTA ROMULUS

BUTNAR VALENTIN

BADILA CONSTANTIN

VASLUIANU MARINEL

VLADAREAN ADRIAN-FLORIAN

KHLAIF SALIM

MARICA GABRIEL

DABIJA OCTAVIAN

CIRSTOC SORIN

MIHAILIUC ILIE

TRIMBITAS GHEORGHE

MARIAN PETRONIUS

STEFAN CONSTANTIN

HALLER ZOLTAN-JOZSEF

SOLYOM LAJOS

MURESAN ADRIAN

MALUSELU GHEORGHE- DORIN

STANCIU CATALIN VIOREL

CRETU CORNELIU

CIRNECI CRISTIAN

OUATU NICOLAE-CRISTIAN

HERMENEAN DAN

KASEMIRESCH ROMAN

GHITA VALENTIN

RAUCA DORIN-LIVIU

MIHAITA ANDREI

BART BOGDAN-DRAGOS

OLAREANU GEORGE

SIMON TUHYOGI-CSAPO ANDREI

COMAN NELU-SORIN

FORSEA VLAD-SILVIU

MIJOIU CRISTIAN-PAUL

MICU BOGDAN-MARIAN

CHISCARI CLAUDIU

NISTOR MARGARETA

VOICU ANGELA-MARCELA

MISAILA MAGDA

FEHER ANA

KISS VERONICA

BOTA SIMONA-DOLORES

VRINCEANU CLAUDIA-PANTELIMONA

MALUSELU MELINDA-ZENOBIA

TIGANU CORNELIA

NEAMTU MIHAELA-CARMEN

IUGA CRISTINA-DANIELA

CRUCIANU CLAUDIA

HERMENEAN ANA-IRINA

STOICA EUGENIA-IRINA

BUCUREȘTI și ILFOV

DUMITRESCU PAUL (ANAF)

PETCUTA DANUT (ANAF)

NEGRU MIHAIL (ANAF)

NEGOITA ROBERT SORIN (ANAF)

IMBRE VASILE (ANAF)

SLAVE CORNELIA MARIANA (ANAF)

STOICESCU SIMONA (ANAF)

TULICA CORINA-HRISI (ANAF)

CHIRACU LILIANA (ANAF)

SECTOR 1

SOLOMON STEFAN

MARCU ION

ONORIU COSTEL

NETOIU GHEORGHE

VISENESCU VIR­­­­­­GILIU-SORIN

STAN VICTOR

SAADATI-SOHI MANOCHERHR

RADU AURELIAN

FLOREA MARCEL ORLANDO

RUSU MARIUS

TARAZE CRISTIAN

MARCU DUMITRU

POPLINGHER FILIP-FLORIAN

LUPAS TICU-JANOS

NEACSU GHEORGHITA

IONITA STEFAN-DANIEL

STOICA VIOREL-NICOLAE

MATICIUC CODIN-BOGDAN

VOICILOIU ELENA

STEFANESCU LUCIA

COLOTELO CARMEN-HORTENSIA

ENORIU EUGENIA

UNGUREANU CLAUDIA-LUIZA

TARAZE ILEANA-OANA

MARCULESCU PAULA-IRINA

ENACHESCU ANDREA-SILVIA

SECTOR 2

CHIRALEU GEORGE

BALOLEANU EMIL-VIOREL

VASILE CONSTANTIN

CHERCIU ALEXANDRU

ABACO NICHOLAS

FLOREA CRISTIAN

MARUSIAC SORINEL

KORANI JAWDAT ZACWAN

RADUCANU CONSTANTIN-BRADUT

SZASZ OVIDIU

CRACIUNESCU DANIEL

BECHEANU GABRIEL

STEFAN STELIAN

BULIGONEA FLORIN

PANCIU BOGDAN MARICEL

KEHAIYAN GARBIS-VINCENTIU

BRAGEA CONSTANTIN-CATALIN

BADECA CRISTIAN

DUMITRESCU DANIEL-IOAN

SIMION ELENA

BALICA EMILIA ELISABETA

POP GEORGETA-MARIA

USTA GABRIELA

SHELTON COSMINA DANA

PAUN GEORGETA

FAGARAS ANDREEA MIHAELA

SLAVU ECATERINA

SCHREINER RODICA-ALINA

SECTOR 3

HALIU NICULAE

HOPODATA MARIN

SOAVA VASILE

STEGARU MARCEL

COSTANDAC HE ADRIAN

BOICENCO VALERIU

POPA MIHAIL

TOMA SORIN GEORGE

STAICU ADRIAN-RAZVAN

TARANU RADU

SIMION ANDREI

SAVA NICULAE

NICORICI DORU

MEDELET FLORIAN

PREDEL MARIAN

FAINISI LAURIAN-CRISTIAN

RADU COSTEL

SLOBOZEANU ILIE

FRANCU CRISTIAN-AUREL

UDREA FLORIN-ADRIAN

PETRESCU IUSTIN

COMAN CRISTEA MARIAN

SILIANOVICI ORLANDO-FLORIN

IONICA VIRGIL

MATEI CODRIN

SANDU SORIN

PETCU MIHAI

SPANU MARIA

DAMASCHIN MARIANA

CONSTANTINESCU TUDORA

ILIE EVA

STEGARU RUXANDRA MARIA

NEACSU ADRIANA-MERCEDES

UDREA SILVIA-FLORENTINA

FRANCU ANDREEA

STANESCU ELENA

REINHARD OLGUTA

BUCSARU MAGDALENA RAMONA

SECTOR 4

LITA-GEORGESCU PETRE

MITU ILIE

POPA ION

TRIPA GABRIEL

CAZMAL DIMITRI

STOICA MIRCEA

DRAGOS VASILE

STEFAN GHEORGHE

TATAVURA CHEORGHE

GARJOABA GHEORGHE

GOGOT DOREL

COJOCARU ILIE

STEFANUCA AUREL

NEAGU ALEXANDRU

PETRENCIUC SORIN

DUNAREANU ROMICA

MIHAI ALIN LAURENTIU

MIHAI FLORIN VICENTIU

NISTOR ADRIAN

PREDA ROMEO-VALENTIN

GHINCEA ION

CIRJOI CALIN MARIAN

GURGUITA BOGDAN VICTOR

GHEORGHE ION-GIANI

GEOGEA IULIAN-EMANUEL

PREDIGER -DAN-ALBERT

GEORGESCU CONSTANTIN DANIEL

ROMASCANU MARIUS

LIFICIU IOAN-PETRU

VELEHORSCHI TATIANA

PUIU MARIA

CARSTOIU STELA

BUDURA ANA

KINDAKJI ELENA

ILIE ILEANA

NICOLAE CORNELIA

BUGA RENI

MIHAI GABRIELA MIHAELA

SECTOR 5

POSTELINICU TIBERIU BICA

POENARU JANICA

MAZILIU PETRE

VICTOR PITURCA

BALAWI ISSAM

DRAGAN TEODOR

DURAK NIHAT

DUMITRASC GHEORGHE

VISU ADRIAN

DRACEA ADRIAN VALENTIN

OTEANU PETRUT ALEXANDRU

GUZU NICUSOR DANIEL

ZELENCA CATALIN

IONESCU MIHAIL VALERIU

CHETE COSMIN MIRCEA

MOLDOVEANU FLORIN

GUTULESCU ANCA

ABDUL JABBAR MIRELA

SECTOR 6

OLARITA FLOREA

PAVEL IOAN

PREDA GABRIEL

DAVID DANUT

CHIRITA NICULAE

ZLATE LUCIAN

NICOLAE BOGDAN VALENTIN

GENUNCHE MARIA

PAULET MARIA

PALADE MARIA-ALINA

ILFOV

TRANCEOVEANU IOZU

DROANA GHEORGHE

TANTAREANU ALEXANDRU-CRISTIAN

TRANCIOVEANU NICOLAE

STOICA MIRCEA

TUDOR ION

TRANCIOVEANU PETRE

GHANEM BASEL

MARCUS SORIN ILIE

HANNA EDMOND

DRAGAN TRAIAN

ION ION

TRANCIOVEANU RAFAEL

CERBU PETRICA

PETRILA GEORGE

MOGOS ADRIAN

VAIDA IULIUS

AXINTE TOFAN MARICEL

GAFITA ICOLAE-BOGDAN

RADUCANU EBERHART

LUPAS-TICU JANOS

MINICA CUPAR

MINICA SIGISMUND

PANDELE BOGDAN

IANCU MARIA

BARBU VICTORIA

TRANCIOVEANU DUMITRA

ROSU GHERGHINA

TRANCIOVEANU MAGDALENA

VAIDA ALOMA

HANNA CORNELIA FLORINA

DRAGAN OLGA-LIDIA

PETRILA GABRIELA

RADUCANU DANIELA-ELENA

IONITA MIHAIELA

KEHAIYAN VALENTINA

BUZĂU

CONSTANTIN RADU

PREDA STAN

GRIGORE DANIEL-OCTAVIAN

ARDAC MARCELA-LIA

COCOS MALINA-LELIA

SAFTOIU CRISTINA-ELENA

CĂLĂRAȘI

TUDOR NICOLAE

NAGHI GHEORGHE

HANGANU EMIL

TOMOIOAGA STEFAN-LIVIU

GANEA VALENTIN

PREVENDA MARIUS

TEGUSI ANDREI-VALENTIN

NEDELCIU MARIOARA

STANCU NICOLETA

TENEA RALUCA

CARAȘ-SEVERIN

BELEA IOSIF

SORIAN GAVRIL

RADASLAV PETRE

EGRI IOAN

PANA OCTAVIAN

ORAVETZ EMIL-MIHAI

OPREAN ACHIM

LUNGU ION

CERNA IOAN

PECZI ALEXANDRU

ISAC STEFAN

GURBAN VASILE

STANCOVICI SAVA

MODOIANU ION

IUGA TEODOR-FLORIN

TEODORESCU  LAZAR-DORU

BILANIN MIHAI

VUC MAGDALENA

TEROVAN VASELICA

CANTARETU GABRIELA-DANIELA

OPRIS-PECZI DIANA-PATRICIA

MACAMETE ADELINA-RAMONA

CLUJ

KELEMEN STEFAN

IRIMIES EUGEN

PETEAN VASILE

BONDOR DANIEL-IOAN

OLTEAN NICOLAE-VASILE

MOTILICA IVAN

TUSA EUGEN

NICOLA OLIMPIU-EUGEN

SEMEREAN GHEORGHE

OLTEAN DORINEL

FURDUI VIOREL

SALOMIE RADU FLORIN

SEMEREAN ROMULUS

HAIDUC  IOAN-CRISTIAN

POP IOAN

LUCA IULIU-MARIN

FELECAN NICOLAE-ADRIAN

TRITEAN ALEXANDRU

FRINKUJ JANOS

CENAN MARIUS

FRINKUJ ARPAD

PACURAR RADU-NICOLAE

SOBO-SALANKI TIBERIU

BORSOS IMRE

BORZA IOAN-GABRIEL

POP LUCIAN-MARIAN

MURESAN RAZVAN-ALIN

CIORTEA BOGDAN-MIHAI

IRIMIES FLOAREA

HARA GABRIELA-CARMEN

NICOLA FELICIA-VICTORIA

OLTEAN VALERIA

TUSA RODICA

FURDUI ANA

OLTEAN GABRIELA-FLORINA

HAIDUC ADELAIDA-FLORINA

SEMEREAN DANIELA

SALOMIE BIANCA-ANDREEA

CHIOREAN MIRELA-DELIA

FELECAN ALINA-ELENA

BOROS MELINDA-MELANIA

SOBO-SALANKI ERIKA

LAZAR STEFAN

CONSTANȚA

VIOIU DAN

MOCANU NICULAI

BANCESCU VALERIU

CONSTANDIN GHEORGHE

ALBU MIHAI

DUMITRU NICUSOR

MIRCEA VIRGIL

SINTION STAN

TELEHOIU GHEORGHE

CRIVACU ION

CONSTANTINESCU MIHAI

CONSTANDIN FLOREA

SALI NEGIAT

RAICU LIVIU

CALAFUS SILVIU

MIU FLOREA

LUNGAN SORIN

CIRLIG GHEORGHE

BOBOC PETRICA

CUPCIC GHEORGHE

COSTEA VASILE

GRAJDEANU CONSTANTIN

ENE ION

LIA DANIEL

BOBOC IONEL

SOLDATU DUMITRU

ILIESCU TASICA

OPINCA MARIAN

MANEA VALENTIN

DUMITRACHE SORIN-MARIAN

MURESAN SIMION

MECA VASILE-IULIAN

BOBARU GEORGE

CARAIVAN ION

BERCEANU FLORIN-ION

FILIP ALBERT

ROSU SIMIOAN

BOSOC LAURENTIU-SORIN

VASILICAOCTAV

STAMATE MARIUS

VRINCIANU CATALIN

LUCHIAN FLORIN-COSTEL

PRECUP SORIN

RADU TEODOR

BARSAN SORIN

ANASTASE EUGEN-GEORGE

BUJDOVEANU TANASE-LAURENTIU

ALECU ALBERT-CONSTANTIN

NICULAE ANDREI-ION

VIJA ALEXANDRU-LAURENTIU

ZAIF GEORGE

CALAGIU TANASE

POGAN SORIN

AIRINEI DANIEL

IOSIF MARIUS

NICHITA MANUEL-SILUIAN

POP VLADIMIR

CRISTEA DAN-FLORIN

VLADESCU MARIAN

TARARACHE CONSTANTIN

STANCIU CRISTIAN

CLINCIU MARIAN-RAZVAN

PRICOP DUTU-FLORIN

CHIRU ANDREI

CURPEDIN RIDVAN

CURTI IALCIN

HAPAIANU GEORGETA

STAN RADA

CAPATINA VICTORIA

DUMITRU ELENA

MEMET SEMIE

CONSTANTINESCU JURA

ACSAN VICTORIA

COCSORA EMEL

CRIVACU MARIA

VANA VICTORINA

BABOIANU ECATERINA

STEREA MARIA

MURESAN DANIELA

SACHIR NAILE

BARSAN ELENI

GAVRILA MARIOARA

STAMATE CLEMENTINA

ANASTASE AGNES-ALINA

ONEA VIOLETA

PURICE ALINA

DRAGUT LAURA-DAFINA

CURPEDIN ALEV

CHIRU AIDA

COVASNA

SZABO DESIDERIU

NAGY AKOS

GAJAI SANDOR

SZILAGY JANOS-PETER

DEAK MIKLOS

KEREKES FERENC

HURGHIS VALERIU

DENES KAROL

OLTEANU STAICU-ILIE

TOTH-WAGNER JOZSEF

TODOR CSABA

GAJAI MARIA

ZSEMBERA ERZSEBET

VARZA LIDIA

ABOS ADEL-ANDREA

DÂMBOVIȚA

STEFANESCU LUCIAN

GEORGESCU ION

BRINZARU GHEORGHE

MANEA CONSTANTIN

DUMITRICA ION

MATEI ION

BALAS PAUL

ARSENE DUMITRU

BRICIAG MARIN

GHENOIU ION

STOIAN VASILE

NITU CONSTANTIN

CIRICA-SANDOR OCTAVIAN-VASILE

IVASCU NICULAE

CIOROBA ION

ILIESCU ION

PAUN GABRIEL-VIRGIL

TEODORESCU FLORIN-STEFAN

BRAN TUDOR

ACHIM STEFAN

GAVRILITA GHEORGHE

SAVU NICULAE

POPESCU MIHAI-EUGEN

DRUGA MIHAIL

IOSIF MIHAI

DUMITRACHE STEFAN

GORNOAVA MARIN

ZIRINA VASILE

MIRIUTA ION

OLTEANU ROMULUS-VASILE

FILIP-STAN CONSTANTIN

STEFAN ION

MIHAI DUMITRU-GABRIEL

BANILA ALEXANDRU

LOPATARU MANOIL-FLORIN

NUTESCU NICOLAE

BALASA CONSTANTIN

SIRBU FLORIAN

PAUN MARIAN

SILVIAN MARIN

PANDELE NICOLAE

MARIN GHEORGHE

DUMITRU MARIUS

TUDORA CRISTIAN-PAUL

NEAGU ION

MARTIN EUGEN

ONCESCU ARISTOTEL-MARIUS

MANEA SILVIU-DANIEL

MITOI OVIDIU-DANIEL

ANA GEORGE-BOGDAN

RADUT LUCIAN

IORGA RAZVAN-CRISTIAN

CRETU DUMITRU-DAN

BARON CONSTANTIN-OCTAVIAN

MOLDOVEANU MIHAITA-DRAGOS

GHEORGHE ADRIAN-NICOLAE

DUMITRU IOSIF

ION BOGDAN-COSMIN

MATEI ALEXANDRU-STEFAN

VINOGRADOF MARIA

DUMITRU NICULINA

BADEA VOICA

ALECU VIRGINIA

BADEA NICULINA

GEORGESCU ELENA

BADEA NICULINA

DUDAU NICULINA

GHIRDOVEANU FLOAREA

MALANCIOIU VICTORIA

STEFAN ELENA

VLASCEANU CONSTANTA

UCIDAU AURICA

ISLAPAN IONELIA

ZELEA ELENA

OPRESCU AGAPITA-RODICA

MARIAN IOANA-ELENA-ADELINA

GHEORGHE AURICA

BOLOVANEANU ZOIA

EFTENE GHEORGHITA

SOOS IRINA

SERBU FILOFTEIA

GEORGESCU GABRIELA

CRAICIU ELENA

ION MARIA

CARAIAN MARIA

VOICU IOANA

CASU LUCIA

DUMITRU ADRIANA

DRUGA MONICA

MIRICA LUMINITA-IULIANA

SIRBU CRISTINA-MIRELA

CONSTANTIN MARIA-GEORGETA

BARBUS IOANA-DANIELA

OLTEANU MAGDALENA-FLORENTINA

IOSIF GABRIELA-MARIA

BANILA LIZICA

ENE IRINA-VALERIA

BALOIU ELENA-CRISTINA

VINTILA LILIANA

NEAGU MARIANA

FILIP-STAN ELENA

MATEI ROXANA

TOMASZEWSKI MIHAELA

RADU MARIANA

MOLDOVEANU FLORINA-ANTOANETA

LUPU GABRIELA

CIOBANU FLORENTINA-ROXANA

PETRICA ALBERT-FLORIN

DOLJ

COLIS NICOLAE

CITU GHEORGHE

ION ILIE

LEFTER CONSTANTIN

TUDOR IONEL

MATEI DANUT

GHITA GRIGORE-DANUT

GANE TIBERIU

PREDUT EMIL-MARIN

DINU IOAN-MIHAI

ATANSIU GHIORGHITA

SOACA MIHAELA-GABRIELA

TANASESCU DOINA

TUDOR VIOLETA

LEFTER DANIELA

GANE RODICA

FURTUNA SIMONA

CRIVAT ECATERINA-SIMONA

LORINCZ PALMIRA-LUMINITA

MODOALCA MIHAELA

DINU NICOLETA-CRISTINA

GALAȚI

BOLEA GHEORGHE

BUJOR MARIAN

PALADE TODERITA

TOMESCU LUCIAN

PARLICI DANIEL

JALBA GABRIEL-ROMEO

CRIOTORU LUCIAN DANIEL

PANAITE CORNELIU-CONSTANTIN

PISICA ALEXANDU-SORIN

GIURGIU

IVAN DUMITRU

PETRE MIHAI-LIXANDRU

VOICU NICOLAE

COSTACHE STAN

VOICU ION

DUMITRU ION

BADOI GRIGORE

GAINA ION

GRECU FLORIN

TITU NICULAE

ANTON VIOREL

MIHAI ION

DULGHERU FLORIN

TANASE IONEL

GHEONU FLORIN-IULIAN

LAZAR COSTEL

ANTON SINEL

GIDANAC DUMITRU

STAN G IONEL

AGHINITA PAUL

GHEORGHE MANDICA

BANU IONUT-AURELIAN

NEAGU MARIAN

CRETU ALEXANDRU

CONSTANTIN GEORGE

VODA FLORIAN

ANTONESCU RAZVAN-ROBERT

ION STANA

RADU IOANA

SIMION MARITA

RADU MARIA

BEALCU ADRIANA

NENCIU GHEORGHITA

PETRE DORINA

SELVAGGIO MARIOARA

PETRUT DANEILA

CONSTANTIN FLORENTINA

GORJ

LUPESCU GRIGORE

URECHESCU EDMOND-SEVER

DRAGOESCU VASILE-DAN

CINCA ION

NICOLOFF VALERIU

CRISTEA STELIAN

IUBISI LIVIU

DANESCU EUGEN-SORIN

BORCEAN GEORGE

PREDA VALENTIN

URSULESCU SABIN-NICOLAE

NECSOIU STEFAN-COSMIN

ZGRIPCEA ION-DOREL

COJOCARU IOANA

LUNGULESCU SIMINA

HARGHITA

NAGY BENEDEK

CSALA CSABA

JERE ANDRAS-DENES

RACZ GRIGORE-LADISLAU

KARACSI FRANCISC

GALL ZAKARIAS

BOTAR ISTVAN

KASSAI TIBERIU

NAGY ANDRAS

ALBERT ANDRAS

TAMAS GYOZO

BARTALIS DENES

DOMOKOS CSABA

BODO ATTILA

PETER LASZLO

KURKO GYARFAS

BAJKO ATTILA

ANDRASI SZABOLCS

MARKALY ISTVAN

SANDULY ISTVAN

KEDVES ANNA

JERE MARGIT

KOROSSY ANDREA-URSULA

BALAZS TEREZA

BARABAS KATALIN

TAMAS GABRIELA

BAKO EDIT

HUNEDOARA

CONSTANTIN CONSTANTIN

AXINTE VASILE

RUS PETRU-ADRIAN

PITEA NICOLAE VIOREL

VESCAN VINCENTIU-MIHAI

ZAIU HORATIU

COZA DANIEL

MAGDA EMANUEL

IGNAT ELISABETA

RICHARDS CLAUDIA-RAMONA

IALOMIȚA

ION ION

IAȘI

ROMAN GHEORGHE

IGNEA DAN

IHAROV ECHIM

SCHROTTER ZAHARIA

PUSCASU VASILE

BALAN TUDOR

DANILA CATALIN

SARBU ROMICA

CHIRILA TRAIAN

TARCAU LIVIU

ZAMOSTEANU CRISTIN

ASOFIEI CORNELIU

STEREA OVIDIU-COSTEL

CRIGORE FANICA

POPESCU STEFAN

MANOLESCU EMANOIL

BADARAU SORIN-IRINEL

NITA CATALIN

MUNTEANU AURELIAN

TIBUCANU MIHAI

TOMA CALIN-FLORIN

SINU-FITERMAN RADU-NICOLAE

BIRZU CONSTANTIN-IULIAN

RACHITEANU TEODOR

IRIMIA IONUT

RAICU HANRIETA

BALAN PAULA-ORTANSA

IHAROV PETRONELA-ALINA

AL-SHALALFEH BEATRICE-ALINA

NITA CORINA-VERONICA

BORCEA GABRIELA

MARAMUREȘ

SZTRIBEI IANOS

KOMLOSI LUDOVIC

BERNARD ALEXE

PODELEANU RADU-AUREL

NISTOR MIHAIL

RADU VALER-MIHAI

OANEA VASILE MACOVEI

DURUS GHEORGHE

MARCHIS ROMI

FILIP IOAN

FILIP GEORGE-VASILE

KOMLOSI LUDOVIC

PAPITA FLORIN

OPRIS DANIEL-NICU

GROBEI GABRIEL-LAURENTIU

GRUMAZ COSMIN-IOAN-ANDREI

PITUK EUGEN-DANIEL

KUSENSZKI ROBERT

JENEI JENO-EDE

OIEGAS IONEL

DICHI IOAN-SEBASTIAN

FEDORIN ADRIAN-CONSTANTIN

FEDORIN ANDREI

CONCOS ELENA

CIRIMPEI SILVIA

BERINDAN MARIA

KORMANSZKI MARCELA-MIRELA

FILIP SIMONA-CLARA

KOVACS CLAUDIA-ADINA

OIEGAS EUNICEA-CLAUDIA

CONCOS  ELENA-ENIKO

FEDORIN EMMA

MEHEDINȚI

MOACA ILIE

CIRTOI ION

CIOLAN VASILE-COSTEL

OLARU MARIAN-PETRICA

TRANDAFIR DANUT

STINGA TANASE

CUTEANU ALIN

DEGETARU IONICA

CUCUTEANU ELENA

NITU GHEORGHITA-OBRIGIDA

STINGA NICOLETA

MUREȘ

PALOTAS GLIGORE

BOROS LUDOVIC

LASZLO –LORINZ IOAN

MOLNAR ANTON-PETRU

BERECZKI EMERIC

HARJA IOAN

LAZAR SILVIU

TATAR VICTOR

RADULY ZOLTAN

CHERTES IOAN

PALCU OVIDIU-OCTAVIAN

FULOP LAJOS

BALIZS LAJOS

FARCAS ALEXA

TOGANEL VASILE

CRISTEA IOAN

MARIAN IOAN

NAGY OTTO

SZEKELY MIHAIL

LOSONCZI LAJOS

SZEKELY FERENC

SZEKELY ISTVAN

VAIDA IOAN

TUPA TRAIAN-CLAUDIU

MUSGOCIU MIRCEA-NICOLAE

TARCZA ZARUG-CSABA

CINDEA TEODOR

BORSAN DORU-AURELIAN

KANTOR KAROLY

FABIAN CODRUTU-DUMITRACHE

TUTURUGA NICOLAE

CHIOAREAN ALEXANDRU-MARCIAN

LASZLO GABOR

FUZESI ELISABETA

CSABA IULIANA

PACURAR EMILIA

LAZAR SUZANA

CENGHER LUCIA-ILEANA

BARABAS GYONGYI

FARCAS MARIA

TOKES IBOLYA

FERENCZI ANA

TARCZA ZARNA MARIANA CARLA

TUTRUGA CRISTINA-MIHAELA

OPREA ILDIKO

MAURER ALEXANDRA-MARIA

NEAMȚ

SMEREA GHEORGHE

DANK-HANGANU EMIL

BARSAN-VALERIU

FLORICEL FLORIAN

CAZACU IOAN

MANOLE CONSTANTIN

LAZAROV VALERIU

TELEUCA DANIEL

STANICA DUMITRU

PURAVU CONSTANTIN

BARTICEL SERGIU

DUMITRASCU PETRISOR

GHINET FLORIN

CIOBANU LAURENTIU

PAVAL CONSTANTIN-MARIO

CREANGA DAN

FURDUI GEORGE

CAPITANU BOGDAN

ZAHARIA CONSTANTIN-STEFAN

COZMA DANIEL

MARARU GHEORGHE-CATALIN

DINGHER CATALIN

SAVIN VASILE-BOGDAN

STACESCU ROBERT-IONEL

MARTINAS ADRIAN

COZMA NICOLAE-MARIUS

RADUCU IONUT

BUTUC MARIA

IACOB MARIA

CASERIU ELENA

POPESCU FLOAREA

OUATU ELENA

SMEREA VIORICA

BODEA MARIA

ANDREI MARIA

PURAVU DOINA

STANICA ANA

URSU LACRAMIOARA

CAPRIOARA MIHAELA

DUMITRASCU MIHAELA

CAPITANU MIRELA

RACOVEANU MIHAELA

SAVIN LIVIA-ELENA

GHEORGHIAN MARIA-LIZUCA

MARTINAS NICOLETA-MIHAELA

OLT

MARCU ANDREI

BODESCU DUMITRU

GHEORGHITA ION-DOMNEL

GIRGEL CORNEL

BANCU SILVIU-ROMICA

DUMITRESCU LAURENTIU-ANTON

SPAK IULIUS-DINU

VISOIU CRISTIAN-ILIE

IONESCU MARIA

GHEORGHITA FLORICA

TOMA ILEANA

PRAHOVA

NICOLAE ZOROSTRU

TRANDAFIR IONEL

DINCA DUMITRU

NICOLAE ION

GHIBREA GHEORGHE

IVANESCU CONSTANTIN

BEFFA MIHAI

ALEXANDRU DORU-EMIL

VLAICULESCU ALEXANDRU-CLAUDIU

ALDEA GHEORGHE

CERNEA GHEORGHE

GATEJ IUSTIN-CASTILIO

SIMA AVRAM

PETRE ION

SAVULESCU VASILE

HARABAGIU VIRGIL

MEI-ROSU GHEORGHE

GHEORGHE IULIAN-ION

IORDACHE ION

PAUL ADELCIU-OVIDIU

PUSCASU VASILE

MIHALCEA-SIMOIU CATALIN-IOAN

GHEORGHE MIHAI

IONESCU DAN

MARIN NICOLAIE

SERBAN-REMUS-OCTAVIAN

VRABIE MIHAI-CRISTIAN

TUREA RAZVAN

IORDACHE CONSTANTIN-VIOREL

POTOCEA MARIAN

MOLDOVEANU IOAN-ALIN

IONESCU PAUL-HORIA

OPREA LAURENTIU-DARIE

ALEXANDRESCU GHEORGHE-ROBERT

TIGANILA MIHAIL-RAZVAN

ANDRONE EMILIAN-DUMITRU

MARCU ION

SPIRIDON MARIAN

NICODIM DANIEL

MIHAI VALENTIN-FLORIN

DICU MARIUS-IONUT

BRASOV COSMIN-ALEXANDRU

AMUZA AURELIAN

DAVID CRISTIAN-EMANUEL

BRATOSIN GABRIEL

LUPU MIHAI

GHEORGHE CONSTANTIN-DANIEL

COMAN LUCIAN-ALEXANDRU

BAICU DAN-FLORIN

PARASCHIV JUSTIN-OVIDIU

TAPU CRISTIAN

ZISU ELENA

OTOPEANU MARIA

CRISTEA MARIOARA

SAVULESCU MARIE-JEANNE

USURELU VASILICA

LEPADATU FLORICA-ANA

DRAGUS CECILIA-DOINA

TOMA VASILICA

VOICEA ELENA

HARABAGIU IOANA

DUMITRU MARIANA

IORDACHE ELENA-SIMONA

COSTEA GABRIELA

COARNA FLORICA

CRISTEA CRISTINA

SAVULESCU ANA-MARIA

SĂLAJ

BEKSI ALEXANDRU

GOVOR VASILE

TALOS-POP LIVIU

BUCUR VIOREL

CALUGAR VASILE

SZAKACS ANDREI

FILIP TEODOR

BRICIU IONEL

TAMASAN CORNEL

TALOS IOAN

UNGURUSAN VASILE

TERHESIU IOAN

DRAGOS GAVRIL

LUCA CORNEL

CIAVA LIVIU-ROMULUS

POPA RUBEN-DANIEL

REMES ALIN-OVIDIU

GOVOR MARIUS-VASILE

FUTO FRANCISC

TRINKA ADAM-IOSIF

MORAR VICTOR

GOVOR GABRIEL-IOAN

OZSVATH CAROL

HIRZA RADU-CALIN

CRISAN IOAN-ILIE

IANC PETRU-IOAN

ELCIU DAVID

HULUGEAN FLORIAN

CRECAN IOAN-GHEORGHE

CRISAN RADU-LUCIAN

BALEA GAVRILA

POP ADRIAN-SABIN

SOMOGYI JANOS-MIKLOS

HULUGEAN AVRAM

COJAN IONITA-MARIAN

MORAR IOAN

RUSU IONUT-VASILE

GREGOROVICI RARES-ALEXANDRU

HAIDUC FLORICA

BANTO ANA

POJAR FELICIA

IANCAU RAVECA-FELICIA

TORJE ANCA-DIANA

DUCA IOANA

SATU MARE

SIMO IOAN

BURGHOFFER PAUL

MOCAN MIHAI

BAKUCZ IULIU-ANTON

POPTILE IOAN

BIRLEA IOAN

POPA VASILE

NAGY PAVEL

PETRUCA IOAN

VARGA GHEORGHE

TODORAN TIBERIU

MARE AUGUSTIN

BAZSA IOSIF

TAR STEFAN

DORLE GHEORGHE

RAT FRANCISC

NASTASE DORIN-VIOREL

DOBOS STEFAN

VEGH IOSIF

POPA VIOREL

PETER IOSIF-NICOLAE

SPRINTEAN IOAN

VULTURESCU GHEORGHITA

MARTOCSAN EMERIC

OLTEANU IOAN

CIOCAN GHEORGHE

HORVAT ALEXANDRU

VONETHE ANDREI-VASILE

MOLDOVAN CRISTIAN

HUDAK ISTVAN

DEAC ALEXANDRU

CHERECHES CAROL

VONETHE DANIEL-ALEXANDRU

KOVACS ISTVAN

CIULEAN IOAN-ADRIAN

POP VASILE-DANIEL

HIRIPI OTTO LORINCZ

HALMI MIHAI

MURESAN DANIEL

LUP IOAN VASILE

DOBRE COSMIN MIHAI

POP BENIAMIN-VASILE

LAKATOS IRINA

PAPP ILEANA

POPTILE MARIA

GULYA IULIANA

BODY GHIZELA-ROZALIA

POPAN MARIA

WIELAND GEORGETA-HERMINA ANA-MARIA

RADVANSCHI CORNELIA

POP LUCZIA

NAGY EVA

VAIDA EVA DOINA

VARGA ANA

MARTACCIA EVA

POP ANA

SPRINTEAN EMILIA

WIELAND MARIA-EMESE

HALMI ANCA IOANA

TOTH ENIKO

BAUMLI INGRID

CSORVASI ORSOLYA-EDINA

SIBIU

ANDRON IOAN

RADOIU NICOLAE

SUHA GHEORGHE

BARB IOAN

NEAGU MANIU

CARABULEA ILIE

CAZAN GHEORGHE

POPOVICI DUMITRU

ROSCA VIRGIL

GHISOIU ION

CORA CANDIT

BULBOACA MIRCEA- VASILE

SERBAN AUREL

STOICA IOAN

TISELITA IOAN

SOVAIALA CONSTANTIN

CORNEA IOAN CORNEL

ALEXE VASILE

FLOREA IOAN-RADU

AVRAM NICOLAE

ALBU CORNEL

PASCU IONEL

BIJA GHEOARGHE

MIU MARIUS

GEDERT DANIEL

PAVEL POMPILIU-PAVEL

ROSU CLAUDIU

BURPRICH-DAMIAN NICOLAE

DAVID ADRIAN-DUMITRU

NEGOITA HORATIU-AMEDEO

KRAUSS DIETER-HEINZ

CIBU EMIL SORIN

MAGDAN MIHAI-OVIDIU

WOTSCH CHRISTIAN-SEGFRID

STERCA IOAN

VINTILA RAZVAN-CATALIN

DANOIU NICOLAE

GICA IOAN-ADRIAN

MARGINEAN ILIE-ADRIAN

SCRIPCARIU MIHAI

TINT TIBERIUS- FLORIN

GRUNCA MERIAN-EMIL

MAXIM MARIUS

ROMAN OVIDIU-MIHAI

MATES ZOE

GAVRIL DOINA-VERONICA

MUNTEAN GABRIELA-RAMONA

DRAGAN DANIELA

GAZDA MARIA-MIHAELA

BRASOV ANAMARIA-DIANA

SUCEAVA

MAVRODIN DAN-MIHAI

TOMA ALEXANDRU

POPOVICI EMILIAN-RUDOLF

FLORISTEAN VIOREL

HRISCA ADRIAN

KIRKIN GHEORGHE

TONOLLA CRISTIAN

IFTIMIE DUMITRU

BEJENAR MIHAI

NEGRU DUMITRU

ATOMEI CONSTANTIN

OBOROCIANU GHEORGHE

SOFIAN LAURENTIU-ILIE

POEANA GHEORGHE

CORNICIUC IOAN

CIOCAN VASILE

HISTIUC ILIE

COJOCARI IOAN

ZAMCU GHEORGHE FLORIN

ONIU ION

URSU GHERASIM-ROMICA

MANDIUC CONSTANTIN

DEDIU CORNELIU-FLORIAN

CIORNEI ION

ONIGA DUMITRU

ILCIUC MARCEL

GABOR CRISTIAN-CORNELIU

STANCIU FLORIN-CRISTINEL

BILAN DORU

NISTOR CRISTIAN

LAHMAN ILIE

LENTA GEORGE-BOGDAN

BUCATARU MIHAI-CATALIN

UJENIUC LIVIU ALEXA

STRUGAR VIOREL

BABIUC CONSTANTIN GAVRIL

SAUCIUC OVIDIU-RAZVAN

ZLEI DAN

SUTU FLORINEL-COSTEL

PUSCASU VASILICA

CAZACIUC MARCEL-PETRICA

CONSTANTIN CORNEL

TURICEANU CRISTIAN

SIMION DUMITRU-MARIUS

CONSTANTIN CRISTIAN

BUJOR SERGIU-DANIEL

GRIGORICIUC ANATOLIE-GABRIEL

ROTARI SERGIU VASILE

LEONTE MIHAI-LUCIAN

PASCARI BOGDAN-VASILE

IFTIME ANDREI

BOTEZAT ASPAZIA

HURA TRANDAFIRA

TOMA NICOLETA-ARETIA

LENTA ECATERINA

ONCIU VALERIA

DRUL LEONTINA

GROMIC LACRAMIOARA-PARASCHIVA

HODOROABA MIHAELA

SMUC MAGDALENA

ATOMEI DOMNICA-PARASCHIVA

POEANA ELENA

NEGRU DOINA-ELENA

COJOCARI LUCIA

GABOR LUCIA

CORNICIUC DOINITA

BABIUC ANCA-MIHAELA

BUCATARU CATALINA-MIHAELA

LENTA OANA-ELENA

URSU MARIA-VOICHITA

SUTU CRISTINA-IOANA

TELEORMAN

IONICEL DOBRE

DRAGOMIR NICOLAE

TUDORA CONSTANTIN

NAIDIN AUREL

PANA MARIAN

CHERPEC SOLOMON

BALEANU TEODORA

STOICA ANCA

TIMIȘ

CEPARU VICTOR

WEINBERG PAVEL

BARABAS LUDOVIC

PATRASCU VASILE

CRISTE FRANCISC

SULI EDUARD

FAKHR SAMIR

BOGZA VALER

CUBITCHI ANDREI

CIORICA MARIN- EUGEN

MACSAK IOAN

MIHAI DANIEL

URSICA ADRIAN-DANUT

RISTEA MARIN

COSTEA SERGIU-CONSTANTIN

KAIGHOBADI ZAKARIIA

CIOBANU GHEORGHE

KASHEFI ESMAIL-ZADEH MOHSEN

BIRNEATA STEFAN

MARTIN DAN-CALIN

BUGA VIOREL

STAN IONEL

MIRON ION

PETERKA STEFAN-ALOISIU

BACANA LIVIU

BOIE CONSTANTIN

FILIP VALENTIN

PLAVOSIN CALIN-ION

BUNA HORATIU

SCHULDESZ MARIUS-IOAN

TUSZINGTIBERIU-DANIEL

LEGRAND DANIEL

TUTU DAN-MARIUS

MIRON NECULAI

TEROVAN NICOLAE CRISTIAN

POPOVICI DIMITRIE

DINESCU RADU

SASU MARIUS

JUDE OVIDIU-CRISTIAN

CIMPEAN DORIN

RUSU RAIMOND-OVIDIU

FIILESI DANIEL-THOMAS

ANDREICA SILVIU-CIPRIAN

KISS ATILA-STEFAN

DUME LUCIAN-IOAN

IANCU DANIEL-OVIDIU

BENEA CARPENISAN RADU-DACIAN

BERENYI STEFAN

CIMPAN FLORIN

COTIUGA CASTINEL

ANDRONIC CRISTIAN

CARDOS ELISABETA-ECATERINA

CRAINIC LUCICA

CHINDRIS ILEANA

NANU MARIANA

DUMITRASCU ANISOARA

BUGA LAURA

MATU MANUELA-SIMONA

SASU ALINA-ELENA

DRAGUT PETRONELA

BOIE MARGARETA

VARGA MANUELA

RUSU CAMELIA-DOMNICA

DANILA STELA

IERCU BIANCA

BUMBU TEOFILIA

TULCEA

MOCANU ADRIAN

CONSTANTINESCU RADU

PANCRAT MARTIAN

PANICA NECULAI

TRANULEA VASILE

MANOLE ION

SADICA COSTICA

MOCANU DANIEL

MARCU VIOREL-DANIEL

ROSCA FLORIN

TEODOR DUMITRU

ANDONE RADITA

CONSTANTIN MARIA

MAISSA MIRELA

FEODOR ALINA

PATULEANU GEORGIANA

VÂLCEA

DUMITRESCU CONSTANTIN

IONESCU CONSTANTIN

CEAUSESCU VASILE

SON CONSTANTIN

NEACSU MARIAN

CRISTEA VASILE

GIURAN IONEL

CONDORATEANU COSMIN

CIOACA FLORIN

HODOROGEA OVIDIU-DUMITRU

CHITA VASILE-MARIAN

NEACSU VASILE

POPOLAN GHEORGHE-VALERIAN

IONESCU AURORA

HODOROGEA RODICA

SON NORICA

NEACSU ADRIANA-ELENA

POPOLAN ROXANA-GEORGETA

HANCIU OANA-MARIA

HODOROGEA MARIA

VASLUI

STAN IOAN

CARLAN VASILE

TURITA DUMITRU

ROTARU ALEXANDRU

ABU-SAMRA NADIR

PUSCASU VASILE

DOCHITA VLADIMIR-COSTEL

CARAIMAN MARIUS-FLORIN

POPA COSTEL-OVIDIU

APOSTU IONEL

ABUTOAE MARIAN

POPESCU MIHAI

JIJIE RODICA

VRANCEA

AVRAM MARGARINT

BUDILEANU MIHAI

PALTINUS FLORIN

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Trei Fiscal, 12 martie 2015 05:02

O fi Blejnar un shmenar, dar tranzactiile cu terenuri SUNT supuse platii TVA conform Directivei de TVA si a Codului Fiscal. Mai mergeti la scoala fiscala, astia de la Ziua. Nu e niciun abuz. E lege. Numai escrocii sau smecherii credeau ca pot face speculatii imobiliare fara sa plateasca TVA.

0
0

gigi, 3 aprilie 2014 21:19

si eu sunt pe lista. dar am avut numai tranzactii cu terenuri situate in extravilan; nu a trebuit sa platesc nimic

0
0

elena, 9 noiembrie 2013 02:05

Paval Ramona Mihaela din Moinesti Bacau a fraudat banca unde a lucrat in urma cu 2 ani si jumatate, transferand bani din conturile clientilor, fara a fi data in judecata, sumele fiind recuperate prin alte metode amiabile

0
0

Mihai, 31 mai 2013 13:46

Sunt si eu pe lista de mai sus. M-am judecat cu Anaf-ul vreme de vreo 2 ani. Am avut poprire pe cont si sechestru pe bunuri. Am ajuns in 3 instante si chiar daca in una mi s-a dat dreptate, am pierdut in final procesul; de fapt, am renuntat sa mai pierd timpul aiurea. Am platit in final pretul cerut de acesta institutie. Dosarul intocmit de functionarii acestia avea mari lacune, mi-au fost trecute inclusiv vanzari inexistente (da cititi bine-vanzari care nu-mi apartineau), iar instanta n-a tinut cont de acest lucru.

0
0

abuzata de TVA, 9 decembrie 2012 17:23

Ma numar si eu printre cei controlati si taxati. Am facut contestatie si mi s-au anulat actele de control si decizia de impunere, dar dupa doua luni au refacut controlul si si am fost nevoita sa platesc TVA. Abuzul e mare, pentru ca am vandut un teren care nu era construibil la momentul vanzarii, demonstrat cu acte de la directia de Urbanism a Primariei - dar nu a contat, pentru ca inspectorii nu le-au luat in seama. Textual inspectorii mi-au spus \"noi stim ca aveti dreptate, dar asa ni s=a spus de la Bucuresti sa facem\". Partea proasta e ca si instantele au primit ordin sa solutioneze cazurile in favoarea statului, pana acum am vreo trei sentinte, motivate total aberant...am sa merg mai departe cu recursuri, apel, s.a.m.d., poate=poate pe parcurs se gaseste vreun judecator care sa judece pe lege, nu dupa cum i s-a transmis \"de la Bucuresti\"...

0
0

Ioana, 17 august 2012 13:25

Fapte: Ambasadorul Gitenstein a fost lobby-maker pentru Exxon. Exxon are interese in Romania. Ar putea fi un nou caz OMV, cu cedarea zacamantului din Romania catre o companie straina. Poate prin HG secretizat, cum a incercat deja Ungureanu. Si atunci... sa nu-si doreasca Gitenstein ca la Pachet si DNA sa ramana prietenii Monicai Macovei (\"mentorul\" lui)? PS Oare ce zice CCR de desantul procurorilor? Sunt judecatori CCR care stiu pe propria piele ce inseamna presiunea... Procurorii DNA sa fie oare barbarii de care vorbea judecatoarea CCR Motoc?

0
+1

daca vine baselul, 17 august 2012 11:54

ESCROCUL VA SCĂPA ȘI VA APARE ȘI MARTA, IAR MATROANA MARTA VA PRIMI nup.

0
+1

ULTIMA ORA

 • Banda Academia infractorilor bate Pantera roz

  "Academia infractorilor români", bandă care a furat, în ultimii ani, bijuterii de 10 milioane de euro, s-a dovedit a fi mai profesionistă din punct de vedere infracţional decât gruparea sârbă "Pantera roz", prin lipsa folosirii mijloacelor de comunicare, au declarat, pentru Media ...

 • Un NOU CUTREMUR in NEPAL si INDIA: REPLICA de 6,7 GRADE pe scara RICHTER

  Un nou CUTREMUR PUTERNIC s-a produs duminica in INDIA si NEPAL, cladirile fiind zdruncinate la New Delhi, relateaza Reuters. Potrivit United States Geological Survey, aceasta REPLICA a avut magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter, dupa primul CUTREMUR de 7,9 ce a lovit sambata regiunea si in care si-au pierdut viata cel putin 2.000 de persoane. CITESTE SI: VIDEO CUTREMUR DE 7,9 GRADE IN NEPAL: BILANT PROVIZORIU: Aproximativ 1900 de MORTI. 18 TRUPURI, gasite pe EVEREST. UPDATE  ‘Un alt CUTREMUR, este o REPLICA chiar acum’, a declarat telefonic alpinistul indian Arjun Vajpai de la tabara de baza de pe Muntele Makalu, 20 km de Everest. Potrivit Reuters, in convorbirea telefonica se puteau auzi tipete si zgomotul unei avalanse. CITESTE SI: CUTREMUR NEPAL: Cei ...

 • ALERTA Nou cutremur in Nepal: Alpinistul roman Alex Gavan a anunțat pe Twitter ca replica a declanșat trei avalanșe

  Un nou cutremur cu magnitudinea de 6,7 s-a produs duminică în Nepal, la o zi de la seismul devastator ce s-a soldat cu peste 2.000 de morți în regiune, a anunțat Institutul american de geofizică (USGS), relatează AFP.

 • Spectatori raniți in urma unei ieșiri in decor la Raliul Argentinei

  Mai mulți spectatori instalați pe marginea unei șosele pentru a asista la Raliul Argentinei au fost răniți duminică, în urma unei ieșiri în decor a bolidului pilotat de neozeelandezul Hayden Paddon (Hyundai), au anunțat organizatorii cursei.

 • Un nou CUTREMUR puternic in Nepal si India

  Un nou cutremur puternic s-a produs duminică în India şi Nepal, clădirile fiind zdruncinate la New Delhi, relatează Reuters.Potrivit United States Geological Survey, această replică a avut magnitudinea de 6,7, după primul cutremur de 7,9 ce a lovit sâmbătă regiunea şi în care şi-au pierdut viaţa cel ...

 • Peste DOUA TONE de COCAINA CONFISCATE la bordul unui REMORCHER

  Peste DOUA TONE de COCAINA au fost CONFISCATE la bordul unui REMORCHER, in Marea Nordului, ca urmare a unei cooperari franco-britanice, au anuntat duminica autoritatile din cele doua tari, relateaza AFP. Aceasta este a doua mare captura de cocaina in mai putin de zece zile, dupa cea de 2,25 tone, in largul insulei Martinica, la bordul unei ambarcatiuni cu panze, cea mai importanta realizata vreodata de vama franceza. CITESTE SI: Captura de droguri record in Dubai, cu o valoare de peste 30 milioane de dolari De aceasta data, marina si garzile de coaste britanice au putut actiona pe baza informatiilor furnizate de vama franceza, potrivit unui comunicat. Directia nationala de informatii si controale vamale (DNRED) ‘a transmis un mesaj precis ce ...

 • Victor Ponta organizează evenimentul "3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu"

  Premierul Victor Ponta a anunțat că va organiza în cursul zilei de sâmbătă un eveniment care să marcheze reușita moțiunii de cenzură prin care a fost schimbat Guvernul MRU. Prim-ministrul invită toți parlamentarii care au votat moțiunea de cenzură să participe la evenimentul de la Palatul parlamentului. 

 • FOTO Elena Basescu, surprinsa de paparazzi. Cum se descurca cu dieta

  Se ține de o dietă draconică de câteva săptămâni și, pare-se, nu mai rezistă. Iar pentru că mâncarea permisă este puțină, iar eforturile fizice sunt mari, Elena Băsescu este deja prea slăbită. Așa că a decis că este cazul să ”calce în străchini” când vine vorba de dietă doar pentru a se mai putea ți ...

 • Paisprezece persoane au DECEDAT in urma unui cutremur

  Paisprezece persoane au murit pe muntele Everest intr-o avalansa declansata de cutremurul ce a devastat Nepalul sambata, potrivit unui nou bilant care ar putea creste in continuare, a declarat duminica un responsabil nepalez, citat de AFP. "Paisprezece decese au fost confirmate pana acum. Ne temem c ...

 • Stiati ca...?: Un important pictor francez din perioada Romantismului...

  Pictorul Ferdinand Victor Eugène Delacroix s-a născut pe 26 aprilie 1798, în localitatea Charenton Saint-Maurice, de lângă Paris.   A primit o educaţie aleasă în spirit clasic: Homer, Dante, Byron, Diderot, Montesquieu, Montaigne. După ce în anul 1814 şi-a pierd ...DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE
Avon

Sondaj Ziua News

  • Isi va da Victor Ponta demisia in urma scandalului ce-l implica pe cumnatul sau?

  • VOTEAZA