Interviu unul dintre cei mai autorizați ufologi din România și din lume

Generalul Emil Străinu, despre 21 decembrie 2012, Apocalipsă și extratereștri

Postat la: 13.11.2012 - 17:49 | Scris de: ZIUA NEWS

1

Emil Străinu deţine funcţia de Consilier în Parlamentul României pe probleme de ameninţare neconvenţională şi asimetrică, director al Centrului Special de situaţii şi cercetări ufologice şi psihotronice. Este General de Brigadă (rez) și doctor în științe geodezice, a fost până de curând șeful Diviziei Paranormale a MApN. Este membru fondator al Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate şi autor al numeroase articole, cărţi şi studii ce vizează spatiul aerian. Pe lângă tehnicile radiolocației, Emil Străinu foloseşte şi fenomenul OZN, arme geofizice şi climatologice, pentru a putea determina tehnici de modificare a mediului înconjurător şi spatial. Cărţile cele mai cunoscute ale lui Emil Străinu sunt Războiul geofizic, Războiul psihotronic, OZN Anchetatorii au viaţă scurtă, Cutremurele care vor lovi România. Este singurul european care a vizitat oficial celebra ARIA 51 din Deșertul Nevada, lucru recunoscut de autoritățile americane.

Reporter: D-le general, ultima dvs. carte adaugă ceva la cele scrise până acum sau are la bază altceva?

Gen. Emil Străinu: De la începutul anului 2012, am observat alături de mulţi colaboratori că unele canale de televiziune, considerate de mediul academic drept „surse serioase şi ştiinţifice” de informare, mă refer aici la National Geographic Channel, Discovery Science, prezentau în mod repetat filme documentare ce tratează toate o singură temă - INVAZIA EXTRATERESTRĂ A TERREI! Toate aceste filme erau prezentate în mod obsesiv, intercalate cu o serie de filme ce prezintă aşa-zisa „teorie a catastrofelor” vizavi şi de halucinantul scenariu legat de data de 21.12.2012. De aceea m-am hotărât să aduc lumii un nou concept asupra problemei în discuție.

Să înțelegem că elitele lumii se pregătesc de ceva s-au ne pregătesc ceva?

Gen. Emil Străinu: Este evident faptul că trăim cu sabia lui Damocles asupra capului, asta dacă este să fim sinceri cu noi şi cu posibilitatea extincţiei vieţii pe Terra... începe să mi se formeze convingerea din ce în ce mai sigură că de fapt ni se pregăteşte ceva pentru această dată (sau în jurul acestei date) de aici de pe... Pământ!! Iată şi un argument, cred eu, foarte convingător... Puţini sunt cei ce ştiu că astăzi, în 2012, pe teritoriul continentului Europa sunt mai multe buncăre decât în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial sau decât în timpul Războiului Rece! Este ştiut că după anul 2000, numărul şi frecvenţa fenomenelor meteoclimatice extreme a crescut îm mod alarmant.

Deosebit de îngrijorător este faptul că pe acest fond există informaţii sigure că folosirea pe scară mare a tehnicilor de modificare a mediului înconjurător în scopuri strategico-militare, adică a războiului geoclimatic, a devenit o realitate a zilelor noastre. Dincolo de aceste realităţi, faptul că specialiştii în Fizica Soarelui se recunosc învinşi în a mai putea prognoza cu exactitate viitoarea evoluţie a activităţii solare şi a influenţei acesteia asupra biosferei terestre este revelatorie pentru haosul din zona prognozei ştiinţifice a evoluţiei în viitor a factorilor geoclimatici de pe planeta noastră.

Vine apocalipsa așa cum o prognozează nenumărații profeți?

Gen. Emil Străinu: Am participat la o reuniune internaţională ce a avut drept scop evaluarea „Profeţiei Apocalipsei anului 2012”. Specialiştii au recunoscut în majoritate covârşitoare că această profeţie nu are nimic ştiinţific real legat de data de 21.12.2012. Evenimente cu caracter catastrofic pentru Terra au început să fie prognozate pentru anii 2013, 2014, 2016, 2018 sau chiar 2022-2024!!! Am propus atunci şi eu în intervenţia mea să mutăm anul „Apocalipsei" în 2029, având ca argument ipotetica ciocnire a Terrei cu asteroidul Pophis! Vreau să vă spun că deşi nu aveam nici cea mai mică prezumţie că această idee va fi acceptată, în unanimitate, într-un ropot de aplauze, s-a convenit că, într-adevăr, studiile futurologice indică faptul că acest an este cel mai apropiat ca previzibilitate de producerea unei catastrofe la nivel planetar. Legat de acest fapt, veţi întâlni în carte atât concluziile asupra posibilităţii de producere a unui asemenea eveniment, cât şi metodele de luptă împotriva acestei ipotetice întâmplări cosmice, dezbătute chiar la noi, la Bucureşti!

Ce se vrea a fi cartea de față 2012 - anul marii păcăleli sau paralela existenţială?

Gen. Emil Străinu: Cartea de faţă redă o paralelă la „realitate” dintr-un unghi foarte posibil de acceptat ca real... în ultimele două decenii, multe dintre subiectele Culturii Teoriei Conspiraţiei s-au dovedit a fi mult mai reale decât ne aşteptam. Poate că ar trebui să fim mai circumspecţi şi mai vigilenţi faţă de calitatea şi scopul unor informaţii şi scenarii ce ni se impun cu forţa de centrele de putere mondiale! „Anumite locuri şi regiuni de pe Terra sunt deosebit de frumoase, curate şi bogate, dar ce păcat că sunt... locuite de cine nu trebuie”, spunea un reprezentant al grupului „Illuminati". Să nu uităm că experimentul criminal SIDA pe continentul Africa a urmărit tocmai decimarea, anihilarea populaţiei acestui continent. 

Revenind la ideea de început, cred, sunt din ce în ce mai convins, că invaziile extraterestre şi Apocalipsele geoclimatice planetare sunt regizate aici, pe Terra, de grupuri economico-financiaro-militariste interesate inclusiv de ceea ce se numeşte reglarea populaţiei Terrei la o cifră acceptabilă acestor grupuri planetare interesate!!!

Interviu realizat de Marian Gârleanu
Foto: Marian Gârleanu alături de gen. Emil Străinu (dreapta)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

prcsina doina, 4 ianuarie 2013 14:39

regret enorm faptul ca nu pot face parte dintr o societate cu un asemenea nivel intelectual.din acest p.de vedere amunhandicap.consider ca doar adevarul ne va salva.ce pot face?

0
0

ULTIMA ORA

 • Partidul Facebook il vrea la DIICOT pe Traian Berbeceanu in locul Alinei Bica

  Dupa marele succes inregistrat de Partidul Facebook, cel care crede ca l-a pus pe Iohannis presedinte, nu americanii, cere acum in mod "viral" ca in locul Alinei Bica, la DIICOT sa fie numit Traian Berbeceanu, de la Deva, cel mai mare adversar al recent arestatei procuror-sef de la Crima Organizata. Nu conteaza ca Berbeceanu e departe de a fi imaculat ca un "porumbel al pacii", fiind principalul gestionar al afacerii "Bratarile Dacice".

 • Jurnalistul de investigatii Dan Tomozei: Este sau nu este Iohannis gay? Sa recunoasca!

  Jurnalistul de investigatii din Sibiu Dan Tomozei, un nume binecunoscut in urbea in care Klaus Iohannis a fost 14 ani primar, insinueaza o acuzatie deosebit de grava la adresa presedintelui ales al Romaniei. Tomozei s-a ocupat de afacerile lui Iohannis, inclusiv cele cu case, cu retrocedari, cu terenuri, dar si cele cu adoptiile de copii inca din 1998.

 • Prejudiciul creat de Alina Bica & Co. e cat hotelurile Intercontinental si Marriott la un loc

  In urma supraevaluarii terenurilor si a valorilor date drept despagubiri de catre Comisia coordonata de Alina Bica, conform comunicatelor DNA, s-a creat un prim prejudiciu adus statului roman in valoare de 62 de milioane de euro, desi conform altor surse judiciare totalul prejudiciului pentru toate terenurile pe care le au in vedere procurorii DNA in acest dosar ar fi de 98 de milioane de euro.

 • BLACK FRIDAY. eMAG a anunțat principalele oferte. Când încep reducerile de BLACK FRIDAY

  eMag cel mai mare magazine online din România a transmis, joi seara, abonaților newsletter cu principalele oferte pe care le-au pregătit cu ocazia BLACK FRIDAY. Românii care doresc să cumpere la prețuri reduse trebuie să se trezească dimineață, încă de la ora 06.00 pentru a fi siguri că vor prinde produsele. 

 • Bucurestiul se pregateste de ninsoare masiva. Utilajele grele stau cu motoarele pornite

  Potrivit reprezentantilor municipalitatii, operatorii de salubrizare trebuie sa intervina cu material antiderapant in pante, rampe si in zona podurilor, iar reprezentantii Apa Nova sa aiba pregatite utilajele pentru a actiona in cazul in care, in urma precipitatiilor se vor inregistra acumulari de apa in zona pasajelor. Primaria Capitalei a anuntat, joi, ca in urma avertizarilor care anunta scaderea temperaturilor, operatorii de salubrizare trebuie sa intervina cu material antiderapant, pentru aceasta iarna fiind pregatite 529 utilaje, peste 2.000 de oameni si peste 34.000 de tone de material antiderapant.

 • Iohannis a acceptat provocarea Simonei Halep: Da, se poate!

  Simona Halep, cea mai bine clasată jucătoare de tenis din istoria României, i-a lansat președintelui ales, Klaus Iohannis o provocare la care nu se aștepta nimeni. După ce a invitat românii să meargă la vot, Halep s-a arătat încântată de faptul că noul președinte este un fan al tenisului și i-a lansat acestuia o invitaţie/provocare. 

 • ALINA BICA, șefa DIICOT, REȚINUTA de DNA

  Alina Bica a fost reținută, joi seară, pentru abuz în serviciu, potrivit unui nou comunicat al DNA. Alina Bica, şefa DIICOT, a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a fost pusă sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu, într-un dosar privind o despăgubire ilegală făcută d ...

 • Iata care sunt acuzatiile DNA in cazul Alina Bica, sefa DIICOT

  Acuzatiile la adresa Alinei Bica privesc reconstituirea unui drept de proprietate asupra unui teren agricol, in suprafata de 13,0535 ha, situat in Bucuresti, zona Plumbuita, sector 2. Potrivit DNA, la 15 martie 2011, Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, din care facea parte si Alina Bica, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei, a aprobat raportul de evaluare, intocmit de un expert evaluator.

 • BLACK FRIDAY 2014. Cât costă un iPhone de Black Friday

  BLACK FRIDAY 2014. Unele dintre cele mai bine vândute produse din România cu ocazia BLACK FRIDAY sunt telefoanele inteligente. Nici anul acesta magazinele intrate în program nu se vor lăsa mai prejos și vor oferi cele mai noi modele de smartphoeuri la prețuri mult reduse. Cel mai așteptat telefon la promoție este iPhone 6 și iPhone 5S. 

 • Victor Ponta e cel care a numit-o pe Alina Bica, dar si cel care a sesizat afacerea cu Udrea

  Dosarul in care este acuzata de procurorii DNA Alina Bica este din 2013 si a fost sesizat chiar de Victor Ponta, intr-o declaratie publica. Primul ministru, e adevarat, n-o viza pe Alina Bica, ci pe afaceristul Gheorghe Stelian, paravan al afacerilor cuplului Udrea-Cocos.

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Va demisiona Victor Ponta din PSD?

  • VOTEAZA