Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Musulmanul Obama vorbeste de ISIL nu de ISIS, scotând Israelul din ecuatia celui de-al Treilea Razboi Mondial. Conflictul va fi impotriva Israelului

Postat la: 30.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Intr-o cuvantare recenta, Barak Obama numeste ISIS drept ISIL. Mai multi comentatori americani au crezut, intr-o prima instanta, ca este vorba despre o greseala, de o confuzie, apoi si-au dat sema ca Obama, care a recunoscut ca a crescut in credinta musulmana, a facut intentionat aceasta numire.

Mai ales ca nu a fost un incident unic, presedintele american a mai numit inca o data ISIS drept ISIL, cu un alt prilej, intr-o alta cuvantare. Expertii in geo-strategie au incercat sa descifreze acest mesaj pe care Barak Obama pare sa-l dea "cuiva". Cea mai buna decriptare ar fi ca Obama nu se refera la Statul Islamic, la ISIS ca Islamic State of Iraq and Syria, ci la ISIL ca Islamic State of Iraq and Levant, ceea ce este de o cu totul alta interpretare.

Levantul era o zona musulmana (araba) care nu cuprinde Israel, ci statele arabe din estul Marii Meditarane, plus parti importante din Turcia si Egipt. La care adauga Iraq (si parte din Iran), Persia de odinioara. Ca atare, Obama defineste prin ISIL Levantul si Persia, configurand vechiul Califat si excluderea Israelului actual. Ceea ce transmite un mesaj catre zona araba si persana ca SUA si-ar putea lua mâna de pe Israel. Foarte importanta aceasta situatie in contextul international, dar si a unui razboi mondial care se prefigureaza in zona, unde intreaga lume araba ar putea lupta cu Israelul. Vorbim aici si despre cazul ciudat al tanarului de 15 ani, Natan, care a fost declarat mort pe 28 septembrie 2015 si a revenit miraculos la viata, care a descris un astfel de razboi al intregii lumi contra Israel.

Momentul in care Obama vorbeste de ISIL, in cele doua filmulete de mai jos:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE