Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliţia Locală Ploieşti, jucăria preferată a ministrului Graţiela Gavrilescu

Postat la: 19.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa ce deputata traseista de Prahova - Gratiela Gavrilescu a fost numita ministru al Mediului, Apelor si Padurilor din partea partidului lui Tariceanu, a inceput sa se comporte ca un vataf al Ploiestiului. Si ca orice vataf care se respecta a considerat ca Politia Locala Ploiesti trebuie sa fie la dispozitia sa. Ca atare, in functia de director al Politiei Locale Ploiesti a fost adusa de la Campina, 6 aprilie2015, controversata Carmen Daniela Gheorghe.

Ea a mai fost a mai fost şef al Poliţiei Locale Ploieşti intre 2005 si 2009, cand tandemul Adrian Semcu - Gratiela Gavrilescu, facea legea in Ploiesti. Dar, in februarie 2010 a fost demisa de catre edilul Ploiestiului, Andrei Volosevici, pentru mai multe ilegalitati printre care si faptul ca isi dadea singura prime lunare de 1.000 de lei. Astfel, Carmen Daniela Gheorghe a ajuns la Câmpina, unde primar este on reprezentant al PDL-Horia Tiseanu.

Posturi desfiinţate cu dedicaţie

Imediat dupa ce a revenit la sefia Politiei Locale Ploiesti, Carmen Daniela Gheorghe a inceput sa comporte ca un birjar. Fara sa aiba aprobarea Consiliului Local si al ATOP Ploiesti. Ea a anuntat ca incepand din data de 4 iunie 2015 desfinteaza paza la diverse institutii din oras, ceea ce inseamna automat ca cei 23 paznici vor ramane fara loc de munca. Prin aceasta manevra Politia Locala Ploiesti va pierde lunar circa 50.000 de lei, adica in jur de 11.000 de euro, banii care erau utilizati pentru investitii si dotari ale institutiei. In realitate, directorul Carmen Daniela Gheorghe vrea sa desfiinteze aceste posturi pentru ca respectivele obiective sa fie pazite de o firma de paza privata agreata de acesta, care deja este pregatita sa preia activitatea.

Obiective care urmează să fie păzite de firma agreată de Carmen Gheorghe

1. Administraţia Serviciilor Sociale şi Comunitare (care are 3 ramuri)
-Cantina socială (5 oameni - în perioada distribuirii ajutoarelor europene (octombrie - martie) mai sunt necesari la schimbul 1 cel puţin 2-3 oameni/zi
-Adăpostul de Noapte (5 oameni)
-Sediul Central (alocaţii şi anchete sociale - 6 oameni)
2. Serviciul Public Finanţe Locale (care are 3 ramuri)
-Caseria Basarabi (5 oameni înarmaţi)
-Sediul Central ( 7 oameni din care unul înarmat)
-Sediul Şoseaua Vestului (caserie - 1 om înarmat)
3. Direcţia Generală Dezvoltare Urbană (5 oameni)
4. Direcţia Patrimoniu (1 om)
5. S.P.C.L.E.P (buletine şi stare civilă - 2 oameni)
6. Sediul PETROM (cedat Primăriei Ploieşti pentru Spital Pediatrie- 5 oameni)

Patrule ecvestre ilegale

In schimb, Carmen Daniel Gheorghe a anuntat ca infiinteaza echipe ecvestre care sa patruleze prin oras. Dar, infiintarea patrulelor ecvestre este ilegal si abuziva, mai ales ca a fost desfiintata in anii trecuti ca urmare ilegalitatilor descoperite de Curtea de Conturi a Romaniei. Mai mult, infiintarea echipajelor ecvestre nu este prevazuta in Legea nr. 155/2010 (Legea Politiei Locale) si ca atare, finantarea acestei activitatii nu este bugetata si nu poate fi finantata de Consiliul Local Ploiesti. Insa, Carmen Daniela Gheorghe vrea sa faca jocul unor crescatori de cai din Ploiesti, iar municipalitatea sa deconteze hrana, intretinerea si dotarea cailor din banii ploiestenilor.

Şoferul personal al Graţielei Gavrilescu plătit de Poliţia Locală Câmpina

Revenirea Danielei Gheorghe la sefia Politiei Locale Ploiesti poate fi considerata si ca un decont al serviciilor pe care acestea le-a facut pentru ministrul Gratiela Gavrilescu. Cand aceasta era director al Politiei Locale Campina, il avea ca angajat pe Liviu Iosif, dar, de fapt, acesta a fost soferul personal al ministrului Gratiela Gavrilescu, desi era platit din bani publici ai campinenilor.

Scene erotice filmate la locul de muncă

Carmen Ramona Gheorghe si-a postat pe internet o fotografie in care o inghesuie si o pipaie, cu un gest incarcat de erotism, pe una dintre subalterne. Fara sa considere ca simularea actelor sexuale - chiar si cu persoane de acelasi sex - la serviciu constituie un act nepotrivit, sefa Politiei Comunitare Ploiesti si-a postat pe internet o fotografie sexy. Intreaga scena pare sa se consume chiar in biroul directoarei Carmen Daniela Gheorghe. In fata aparatului de fotografiat, ea o apleaca usor peste masa de lucru pe una dintre agente si insista cu mana pe fesele acesteia.

Imbracata in uniforma de serviciu, subordonata lasa de inteles ca se simte in siguranta in mainile sefei sale si zambeste languros spre obiectiv. Din alte fotografii pe care Carmen Daniela Gheorghe a tinut sa le faca publice reiese ca aceasta are o fire nonconformista (are inclusiv cercel in nas), lipsita de prejudecati. In acest sens, femeia s-a lasat pozata langa un coleg care o tine tandru de brat, iar intr-o alta ipostaza isi trage decolteul in jos ca si cum ar vrea sa-si expuna sanii in fata aparatului.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE