Vaporul cu aur al guvernării Boc
RMGC a scos deja din țară o cantitate uriașă de minereu aurifer
Postat la: 01.10.2013 - 17:29 | Scris de: Ziua News
9
Vicepreședintele Comisiei pentru Roșia Montană și expert minier susține că RMGC a dus în Canada și Australia 142.000 de tone de material aurifer din Munții Apuseni • Reprezentanții companiei canadiene infirmă cifrele, însă nu neagă trimiterea minereurilor în afara granițelor • Livrarea a început cu mulți ani în urmă și a atins apogeul în timpul guvernării Boc • Autoritățile române au știut permanent de exploatarea zăcămintelor, însă totul s-a desfășurat în secret • Cele 142.000 de tone de material aurifer ar putea conține peste o tonă de aur și aproape patru tone de argint • Reprezentanții RMGC au confirmat, totodată, existența altor 46 de metale grele în Munții Apuseni
Senatorul Haralambie Vochițoiu, vicepreședinte al Comisiei pentru Roșia Montană și, totodată, inginer minier, a făcut mai multe dezvăluiri uluitoare. Acesta a declarat că, până în mandatul lui Emil Boc inclusiv, 142.000 de tone de material aurifer de la Roșia Montană au fost scoase din țară de către RMGC, sub pretextul unor analize efectuate în Australia și Canada. RMGC nu neagă, însă susține că ar fi vorba de cantități „incomparabil mai mici", iar deputatul Florin Iordache, membru și el în comisie, l-a contrazis pe senatorul Vochițoiu, spunând că ar fi fost vorba doar de 140 de tone.
În schimb, vicepreședintele Comisiei speciale susține că aurul luat de canadieni a fost extras, sub pretextul explorării, inclusiv din filonul roman, mult mai bogat în aur și că avem de-a face, de fapt, cu o exploatare mascată. La cantitatea medie de 1,4 grame de aur la o tonă de steril, cât susțin cei de la RMGC că ar fi concentrația de aur, calculul arată că Gabriel Resources a scos până acum 200 de kilograme de aur și 600 kilograme de argint. Însă, ținând contul de declarațiile senatorului Vochițoiu, conform cărora s-a exploatat minereu steril din filonul roman, unde concentrația de aur este de 7,8-8,2 grame/tonă, RMGC a scos din țară peste o tonă de aur și aproape patru tone de argint, fără să cedeze statului român nimic.
În cursul vizitei de la Roșia Montantă, pe care parlamentarii din Comisia specială au făcut-o săptămâna trecută, o directoare de la RMGC a făcut, fără să vrea, o dezvăluire uluitoare, care, inițial, a trecut neobservată, dar a fost însă bine speculată de vicepreședintele Harlambie Vochițoiu, în principal datorită profesiei pe care acesta o are, respectiv expert minier. Directoarea a susținut că RMGC a scos din țară, pentru analize, o cantitate impresionantă de material aurifer. Pe planșele pe care reprezentanții Gold Corporation le-au arătat parlamentarilor, senatorul Vochițoiu a constatat că este vorba de 142.000 de tone de material steril, scoase din România, însă informațiile au fost până acum ținute la secret de canadieni. Grosul ar fi plecat din țară până în 2012.

„Cifrele astea au fost scrise pe o planșă, care ni s-a arătat acolo. Numai că ei nu știau că au un inginer minier în față. Ne-au spus că au făcut zeci de mii de forări și atunci i-am întrebat: «Da, ați consumat mulți bani, foraje, de la suprafață până la 500 de metri, după aceea ați avut de lucru și în subteran», pentru că ei au luat și din subteran să facă probe. «Da, foarte multe, am lucrat mult, de atâția ani, vă dați seama». Zic: «Și unde ați dus probele astea?» Zice: «În Canada, în Australia». Zic: «Și cam cât așa?». «142.000 de tone. Și cu concentrație medie de 1,4 grame de aur, așa». Unde, cum, cine garantează că rezultatul probelor este ăla care ni se spune? Și atunci deja femeia săraca și-a dat seama, e o doamnă directoare, geolog (Cecilia Szentesy, n.red), care, eu sunt convins că nu are nicio treabă cu chestiunea asta, a zis: «Domne, am lucrat cu institute recunoscute internațional», dar, zice, «a fost foarte scump vaporul, vă dați seama că n-am câștigat nimic, n-a câștigat compania mare lucru». Ei au zis că au scos în baza licenței de explorare. Ei zic că astea sunt probe. Ei de-aia au și tăcut așa 17 ani. Ei mai explorau încă vreo 20 și terminau zăcământul. Eu asta nu înțelegeam, cum o companie privată bagă atâția bani într-o chestie incertă?! Să stai 17 ani să tot bagi bani, de undeva trebuia să vină. Bun, la un moment dat s-a zis că speculează pe bursă, dar cât să speculezi și pe bursă, te mai duci și în jos, și în sus. Apoi am înțeles. Cum să lași să plece sute de mii de tone de zăcământ cu aur în Canada sau Australia, fără să știi unde?", a declarat, pentru ZIUAnews, senatorul Vochițoiu.
RMGC neagă, dar nu prea
Cătălin Hossu, persoana responsabilă de comunicare a celor de la RMGC, a susținut că cifrele prezentate de senatorul Vochițoiu nu sunt reale, însă nu a negat faptul că s-a scos material aurifer de la Roșia Montană: „Infirmăm cifrele avansate. Precizăm că mostrele de rocă necesare testelor metalurgice, trimise la un laborator în Australia, au fost incomparabil mai mici".
Vicepreședintele Comisiei pentru Roșia Montană a fost contrazis și de colegul său, deputatul Florin Iordache, care a susținut că este posibil ca senatorul să fi înțeles greșit, și „a greșit la câteva zerouri", fiind vorba, de fapt, de 140-150 de tone. „Ca să ia 150.000 de tone, ar fi trebuit să ia licența de exploatare", a adăugat acesta. Însă tot despre o exploatare, una mascată, ce-i drept, a vorbit și Haralambie Vochițoiu, care și-a argumentat dezvăluirile nu pe apartenența sa politică, ci a vorbit prin prisma profesiei sale, de inginer minier, a calității de senator și vicepreședinte al Comisiei pentru Roșia Montană: "Vă dați seama că eu când văd pe o planșă cifre de exploatare le înțeleg foarte bine, știu să le citesc și nu mă încurc la zerouri."
Scoaterea minereurilor, cu aprobarea statului
„Absolut tot programul de cercetare geologică, desfășurat sub licența de explorare sau sub cea de exploatare, a fost desfășurat cu respectarea în totalitate a legislației și sub stricta supraveghere a autorităților române competente", a mai spus Cătălin Hossu. Practic, scoaterea celor 142.000 de tone de material steril a fost făcută cu aprobarea statului, lucru afirmat și de senatorul Vochițoiu. Totodată, acesta a făcut referire la cele 500 de note informative ale Serviciului Român de Informații, despre care spune că este posibil să fie legate și de acest aspect. Însă rămân multe întrebări legate de tranportarea minereurilor: „Să vedem vaporul, ce număr de vapor, care cursă, să vedem documentele vamale. Până acum nu știu de ce nu a pus nimeni aceste întrebări", ne-a declarat senatorul Vochițoiu.
48 de metale grele, la Roșia Montană
O altă dezvăluire făcută, în exclusivitate pentru ZIUAnews, de vicepreședintele Comisiei speciale este aceea că reprezentanții RMGC au confirmat existența a 48 de metale grele în Munții Apuseni. „Când am ajuns acolo, primul lucru a fost să ne arate stația de epurare a apelor. O apă ieșea din mină, deci din exploatare, și de culoarea roșie, e adevărat, dar așa îi și zice, Roșia Montană, că, dintotdeauna, culoarea e roșie. Și ne-au arătat cum vine apa aia roșie. Prelucrând-o, scoteau o apă din care a și băut în fața noastră un alt domn director un pahar de apă. Zic: «Domne, apa asta e din mină, da? Deci spală zăcământul?!». «Da, Da, din zăcământ». Zic: «Uite ce stație inteligentă aveți, foarte performantă, atâtea metale grele să scoată din apă, să poți să bei matale». «Da, domne, 48 de metale grele, vă dați seama?»", ne-a dezvăluit senatorul.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
-
-
-
-
-
ULTIMA ORA
-
Desfașurare dramatica a partidei de dublu dintre Romania și Elveția: Romania pierde primul punct
Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea au fost învinse la dublu de cuplul Jil Teichmann/Viktorija Golubic, scor 0-6, 6-0, 10-6, astfel că scorul final al întâlnirii România - Elveţia este 3-1.Tot duminică, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, a ...
-
Tranzacție URIAȘA pe piața pariurilor: se creeaza cea mai mare companie de pariuri online
Compania candiană de pariuri Stars Group a convenit achiziţia Sky Betting & Gaming, într-un acord evaluat la 4,7 miliarde de dolari, pentru -şi extinde prezenţa pe segmentul pariurilor sportive şi a crea cea mai mare companie de pariuri online listată la bursă, transmite Bloomberg.Citește și: De ...
-
Alerta! Incendiu puternic! Sute de pompieri intervin
Incendiu 1
google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90;
Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false});
Peste 175 de p ...
-
Societatea Justmagic SRL a fost infiintata in Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta. Ce domeniu de activitate are
În baza cererii nr. 21309 din data de 21.03.2018 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Justmagic SRL.
Sediul ...
-
Actiuni derulate de angajatii Directiei Generala Politia Locala. S-a lasat din nou cu amenzi!
Direcția Generală Poliția Locală a derulat o nouă acţiune pentru respectarea normelor legale privind sancţionarea unor norme de convieţuire socială.
Sâmbătă, 21.04.2018, în intervalul orar 06.00-22.00, lucrătorii instituţiei au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre&nb ...
-
Fed Cup / Romania – Elveția: Romania revine dupa doi ani in prima Grupa Mondiala
Fed Cup / România vs Elveția. România revine după doi ani în prima Grupă Mondială. Simona Halep a învins-o, duminică, pe Patty Schnyder cu scorul de 6-2, 6-1. În urma acestei victorii, România conduce cu 3-0 echipa Elveției și are asigurat locul în prima Grupă Mondială a FedCup, unde va juca din nou după o pauză doi ani
-
Atac armat in SUA: cel putin 3 morti si 4 raniti. Atacatorul era dezbracat
Cel putin trei persoane au murit si patru au fost ranite, duminica dimineata, intr-un atac armat care a avut loc in orasul Nashville, din statul american Tennessee. Atacatorul era imbracat doar cu o geaca. Citește mai departe...
-
O mașina a oprit in fața casei sale. Cand a vazut ce facea șoferul, a plans
O femeie din Texas a filmat o scenă revoltătoare chiar în fața casei sale situate de la marginea unei localități. Citește mai departe...
-
Nunta regala: S-a aflat diminutivul delicat cu care printul Harry i se adreseaza viitoarei sale sotii
Voluntar sau din neatenţie, printul Harry a lăsat să-i scape numele de alint cu care i se adresează logodnicei sale Meghan Markle şi este incredibil de dulce, comentează presa britanică. Printul de 33 de ani a fost înregistrat pe cameră, încercând să-i aducă atenţia lui Meghan în timpul recepţiei de sâmbătă de la Jocurile Invictus de la Londra, când a strigat de mai multe ori "Meg" înainte ca aceasta să-şi întoarcă privirea spre el.
-
Se pregatesc de o noua criza economica? Mișcare interesanta la Banca Mondiala
Acţionarii Băncii Mondiale au aprobat sâmbătă majorarea capitalului instituţiei financiare cu 13 miliarde de dolari, în urma căreia participaţia deţinută de China va creşte, dar vor creşte şi costurile de împrumut ale ţărilor cu venituri mari şi medii, între care se află şi China, relatează Reuters. ...
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.SEAP, masina de spalat bani publici: Cum se face o inginerie financiară cu parandărăt, aparent legală
- 2.Catastrofă la Marea Neagră
- 3.Denunțul lui Sorin Roșca Stănescu
- 4.Mama unui lider PMP dă cu mopul pe Aeroportul Otopeni și câștigă fără licitație un contract de milioane
- 5.Detalii nestiute despre batranul batut. Un fost angajator spune tot: "Veti fi dezamagiti, cum am fost si eu"
- 6.Coincidente criminale in scandalul Facebook - Cambridge Analytica. Iohannis presedinte cibernetic, morti suspecte si afaceri necurate
- 7.Ingineria Firea-Păun! Cum s-a pus la cale licitatia cu dedicatie pentru Festivalul Luminii Spotlight 2018
- 8.Ghiţă: Zece oameni din Bucureşti ştiau că vor apărea pozele cu Udrea şi Bica din Franţa
- 9.Filmul complet al crimei din Braşov şi declaraţiile şocante făcute de criminal în timpul audierilor
- 10.Un profesor de sport a fost retinut pentru ca a abuzat o elevă de 9 ani la Scoala Spectrum din Capitala
- 1.Sebastian Ghiţă spune că îi va da lui Tudorel Toader la Belgrad un memoriu pentru suspendarea cererii de extrădare
- 2.Coincidente criminale in scandalul Facebook - Cambridge Analytica. Iohannis presedinte cibernetic, morti suspecte si afaceri necurate
- 3.Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir: Rechizitoriul în dosarul Ferma Băneasa, aprobat de Kovesi cu o zi înainte să fie întocmit
- 4.Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, afirma ca sunt 67 de protocoale SRI facute la ordinul CIA
- 5.Primaria Pitesti i-a dat autorizatie in centrul orasului italianului mafiot chiar in ziua arestarii lui
- 6.Catastrofă la Marea Neagră
- 7.Ingineria Firea-Păun! Cum s-a pus la cale licitatia cu dedicatie pentru Festivalul Luminii Spotlight 2018
- 8.Denunțul lui Sorin Roșca Stănescu
- 9.Mama unui lider PMP dă cu mopul pe Aeroportul Otopeni și câștigă fără licitație un contract de milioane
- 10.Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, a fost adus cu mandat la DNA
Postat la: 01.10.2013 - 17:29 | Scris de: Ziua News
9
Vicepreședintele Comisiei pentru Roșia Montană și expert minier susține că RMGC a dus în Canada și Australia 142.000 de tone de material aurifer din Munții Apuseni • Reprezentanții companiei canadiene infirmă cifrele, însă nu neagă trimiterea minereurilor în afara granițelor • Livrarea a început cu mulți ani în urmă și a atins apogeul în timpul guvernării Boc • Autoritățile române au știut permanent de exploatarea zăcămintelor, însă totul s-a desfășurat în secret • Cele 142.000 de tone de material aurifer ar putea conține peste o tonă de aur și aproape patru tone de argint • Reprezentanții RMGC au confirmat, totodată, existența altor 46 de metale grele în Munții Apuseni
Senatorul Haralambie Vochițoiu, vicepreședinte al Comisiei pentru Roșia Montană și, totodată, inginer minier, a făcut mai multe dezvăluiri uluitoare. Acesta a declarat că, până în mandatul lui Emil Boc inclusiv, 142.000 de tone de material aurifer de la Roșia Montană au fost scoase din țară de către RMGC, sub pretextul unor analize efectuate în Australia și Canada. RMGC nu neagă, însă susține că ar fi vorba de cantități „incomparabil mai mici", iar deputatul Florin Iordache, membru și el în comisie, l-a contrazis pe senatorul Vochițoiu, spunând că ar fi fost vorba doar de 140 de tone.
În schimb, vicepreședintele Comisiei speciale susține că aurul luat de canadieni a fost extras, sub pretextul explorării, inclusiv din filonul roman, mult mai bogat în aur și că avem de-a face, de fapt, cu o exploatare mascată. La cantitatea medie de 1,4 grame de aur la o tonă de steril, cât susțin cei de la RMGC că ar fi concentrația de aur, calculul arată că Gabriel Resources a scos până acum 200 de kilograme de aur și 600 kilograme de argint. Însă, ținând contul de declarațiile senatorului Vochițoiu, conform cărora s-a exploatat minereu steril din filonul roman, unde concentrația de aur este de 7,8-8,2 grame/tonă, RMGC a scos din țară peste o tonă de aur și aproape patru tone de argint, fără să cedeze statului român nimic.
În cursul vizitei de la Roșia Montantă, pe care parlamentarii din Comisia specială au făcut-o săptămâna trecută, o directoare de la RMGC a făcut, fără să vrea, o dezvăluire uluitoare, care, inițial, a trecut neobservată, dar a fost însă bine speculată de vicepreședintele Harlambie Vochițoiu, în principal datorită profesiei pe care acesta o are, respectiv expert minier. Directoarea a susținut că RMGC a scos din țară, pentru analize, o cantitate impresionantă de material aurifer. Pe planșele pe care reprezentanții Gold Corporation le-au arătat parlamentarilor, senatorul Vochițoiu a constatat că este vorba de 142.000 de tone de material steril, scoase din România, însă informațiile au fost până acum ținute la secret de canadieni. Grosul ar fi plecat din țară până în 2012.
„Cifrele astea au fost scrise pe o planșă, care ni s-a arătat acolo. Numai că ei nu știau că au un inginer minier în față. Ne-au spus că au făcut zeci de mii de forări și atunci i-am întrebat: «Da, ați consumat mulți bani, foraje, de la suprafață până la 500 de metri, după aceea ați avut de lucru și în subteran», pentru că ei au luat și din subteran să facă probe. «Da, foarte multe, am lucrat mult, de atâția ani, vă dați seama». Zic: «Și unde ați dus probele astea?» Zice: «În Canada, în Australia». Zic: «Și cam cât așa?». «142.000 de tone. Și cu concentrație medie de 1,4 grame de aur, așa». Unde, cum, cine garantează că rezultatul probelor este ăla care ni se spune? Și atunci deja femeia săraca și-a dat seama, e o doamnă directoare, geolog (Cecilia Szentesy, n.red), care, eu sunt convins că nu are nicio treabă cu chestiunea asta, a zis: «Domne, am lucrat cu institute recunoscute internațional», dar, zice, «a fost foarte scump vaporul, vă dați seama că n-am câștigat nimic, n-a câștigat compania mare lucru». Ei au zis că au scos în baza licenței de explorare. Ei zic că astea sunt probe. Ei de-aia au și tăcut așa 17 ani. Ei mai explorau încă vreo 20 și terminau zăcământul. Eu asta nu înțelegeam, cum o companie privată bagă atâția bani într-o chestie incertă?! Să stai 17 ani să tot bagi bani, de undeva trebuia să vină. Bun, la un moment dat s-a zis că speculează pe bursă, dar cât să speculezi și pe bursă, te mai duci și în jos, și în sus. Apoi am înțeles. Cum să lași să plece sute de mii de tone de zăcământ cu aur în Canada sau Australia, fără să știi unde?", a declarat, pentru ZIUAnews, senatorul Vochițoiu.
RMGC neagă, dar nu prea
Cătălin Hossu, persoana responsabilă de comunicare a celor de la RMGC, a susținut că cifrele prezentate de senatorul Vochițoiu nu sunt reale, însă nu a negat faptul că s-a scos material aurifer de la Roșia Montană: „Infirmăm cifrele avansate. Precizăm că mostrele de rocă necesare testelor metalurgice, trimise la un laborator în Australia, au fost incomparabil mai mici".
Vicepreședintele Comisiei pentru Roșia Montană a fost contrazis și de colegul său, deputatul Florin Iordache, care a susținut că este posibil ca senatorul să fi înțeles greșit, și „a greșit la câteva zerouri", fiind vorba, de fapt, de 140-150 de tone. „Ca să ia 150.000 de tone, ar fi trebuit să ia licența de exploatare", a adăugat acesta. Însă tot despre o exploatare, una mascată, ce-i drept, a vorbit și Haralambie Vochițoiu, care și-a argumentat dezvăluirile nu pe apartenența sa politică, ci a vorbit prin prisma profesiei sale, de inginer minier, a calității de senator și vicepreședinte al Comisiei pentru Roșia Montană: "Vă dați seama că eu când văd pe o planșă cifre de exploatare le înțeleg foarte bine, știu să le citesc și nu mă încurc la zerouri."
Scoaterea minereurilor, cu aprobarea statului
„Absolut tot programul de cercetare geologică, desfășurat sub licența de explorare sau sub cea de exploatare, a fost desfășurat cu respectarea în totalitate a legislației și sub stricta supraveghere a autorităților române competente", a mai spus Cătălin Hossu. Practic, scoaterea celor 142.000 de tone de material steril a fost făcută cu aprobarea statului, lucru afirmat și de senatorul Vochițoiu. Totodată, acesta a făcut referire la cele 500 de note informative ale Serviciului Român de Informații, despre care spune că este posibil să fie legate și de acest aspect. Însă rămân multe întrebări legate de tranportarea minereurilor: „Să vedem vaporul, ce număr de vapor, care cursă, să vedem documentele vamale. Până acum nu știu de ce nu a pus nimeni aceste întrebări", ne-a declarat senatorul Vochițoiu.
48 de metale grele, la Roșia Montană
O altă dezvăluire făcută, în exclusivitate pentru ZIUAnews, de vicepreședintele Comisiei speciale este aceea că reprezentanții RMGC au confirmat existența a 48 de metale grele în Munții Apuseni. „Când am ajuns acolo, primul lucru a fost să ne arate stația de epurare a apelor. O apă ieșea din mină, deci din exploatare, și de culoarea roșie, e adevărat, dar așa îi și zice, Roșia Montană, că, dintotdeauna, culoarea e roșie. Și ne-au arătat cum vine apa aia roșie. Prelucrând-o, scoteau o apă din care a și băut în fața noastră un alt domn director un pahar de apă. Zic: «Domne, apa asta e din mină, da? Deci spală zăcământul?!». «Da, Da, din zăcământ». Zic: «Uite ce stație inteligentă aveți, foarte performantă, atâtea metale grele să scoată din apă, să poți să bei matale». «Da, domne, 48 de metale grele, vă dați seama?»", ne-a dezvăluit senatorul.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Desfașurare dramatica a partidei de dublu dintre Romania și Elveția: Romania pierde primul punct
Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea au fost învinse la dublu de cuplul Jil Teichmann/Viktorija Golubic, scor 0-6, 6-0, 10-6, astfel că scorul final al întâlnirii România - Elveţia este 3-1.Tot duminică, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, a ...
-
Tranzacție URIAȘA pe piața pariurilor: se creeaza cea mai mare companie de pariuri online
Compania candiană de pariuri Stars Group a convenit achiziţia Sky Betting & Gaming, într-un acord evaluat la 4,7 miliarde de dolari, pentru -şi extinde prezenţa pe segmentul pariurilor sportive şi a crea cea mai mare companie de pariuri online listată la bursă, transmite Bloomberg.Citește și: De ...
-
Alerta! Incendiu puternic! Sute de pompieri intervin
Incendiu 1 google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Peste 175 de p ...
-
Societatea Justmagic SRL a fost infiintata in Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta. Ce domeniu de activitate are
În baza cererii nr. 21309 din data de 21.03.2018 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Justmagic SRL. Sediul ...
-
Actiuni derulate de angajatii Directiei Generala Politia Locala. S-a lasat din nou cu amenzi!
Direcția Generală Poliția Locală a derulat o nouă acţiune pentru respectarea normelor legale privind sancţionarea unor norme de convieţuire socială. Sâmbătă, 21.04.2018, în intervalul orar 06.00-22.00, lucrătorii instituţiei au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre&nb ...
-
Fed Cup / Romania – Elveția: Romania revine dupa doi ani in prima Grupa Mondiala
Fed Cup / România vs Elveția. România revine după doi ani în prima Grupă Mondială. Simona Halep a învins-o, duminică, pe Patty Schnyder cu scorul de 6-2, 6-1. În urma acestei victorii, România conduce cu 3-0 echipa Elveției și are asigurat locul în prima Grupă Mondială a FedCup, unde va juca din nou după o pauză doi ani
-
Atac armat in SUA: cel putin 3 morti si 4 raniti. Atacatorul era dezbracat
Cel putin trei persoane au murit si patru au fost ranite, duminica dimineata, intr-un atac armat care a avut loc in orasul Nashville, din statul american Tennessee. Atacatorul era imbracat doar cu o geaca. Citește mai departe...
-
O mașina a oprit in fața casei sale. Cand a vazut ce facea șoferul, a plans
O femeie din Texas a filmat o scenă revoltătoare chiar în fața casei sale situate de la marginea unei localități. Citește mai departe...
-
Nunta regala: S-a aflat diminutivul delicat cu care printul Harry i se adreseaza viitoarei sale sotii
Voluntar sau din neatenţie, printul Harry a lăsat să-i scape numele de alint cu care i se adresează logodnicei sale Meghan Markle şi este incredibil de dulce, comentează presa britanică. Printul de 33 de ani a fost înregistrat pe cameră, încercând să-i aducă atenţia lui Meghan în timpul recepţiei de sâmbătă de la Jocurile Invictus de la Londra, când a strigat de mai multe ori "Meg" înainte ca aceasta să-şi întoarcă privirea spre el.
-
Se pregatesc de o noua criza economica? Mișcare interesanta la Banca Mondiala
Acţionarii Băncii Mondiale au aprobat sâmbătă majorarea capitalului instituţiei financiare cu 13 miliarde de dolari, în urma căreia participaţia deţinută de China va creşte, dar vor creşte şi costurile de împrumut ale ţărilor cu venituri mari şi medii, între care se află şi China, relatează Reuters. ...
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.SEAP, masina de spalat bani publici: Cum se face o inginerie financiară cu parandărăt, aparent legală
- 2.Catastrofă la Marea Neagră
- 3.Denunțul lui Sorin Roșca Stănescu
- 4.Mama unui lider PMP dă cu mopul pe Aeroportul Otopeni și câștigă fără licitație un contract de milioane
- 5.Detalii nestiute despre batranul batut. Un fost angajator spune tot: "Veti fi dezamagiti, cum am fost si eu"
- 6.Coincidente criminale in scandalul Facebook - Cambridge Analytica. Iohannis presedinte cibernetic, morti suspecte si afaceri necurate
- 7.Ingineria Firea-Păun! Cum s-a pus la cale licitatia cu dedicatie pentru Festivalul Luminii Spotlight 2018
- 8.Ghiţă: Zece oameni din Bucureşti ştiau că vor apărea pozele cu Udrea şi Bica din Franţa
- 9.Filmul complet al crimei din Braşov şi declaraţiile şocante făcute de criminal în timpul audierilor
- 10.Un profesor de sport a fost retinut pentru ca a abuzat o elevă de 9 ani la Scoala Spectrum din Capitala
- 1.Sebastian Ghiţă spune că îi va da lui Tudorel Toader la Belgrad un memoriu pentru suspendarea cererii de extrădare
- 2.Coincidente criminale in scandalul Facebook - Cambridge Analytica. Iohannis presedinte cibernetic, morti suspecte si afaceri necurate
- 3.Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir: Rechizitoriul în dosarul Ferma Băneasa, aprobat de Kovesi cu o zi înainte să fie întocmit
- 4.Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, afirma ca sunt 67 de protocoale SRI facute la ordinul CIA
- 5.Primaria Pitesti i-a dat autorizatie in centrul orasului italianului mafiot chiar in ziua arestarii lui
- 6.Catastrofă la Marea Neagră
- 7.Ingineria Firea-Păun! Cum s-a pus la cale licitatia cu dedicatie pentru Festivalul Luminii Spotlight 2018
- 8.Denunțul lui Sorin Roșca Stănescu
- 9.Mama unui lider PMP dă cu mopul pe Aeroportul Otopeni și câștigă fără licitație un contract de milioane
- 10.Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, a fost adus cu mandat la DNA
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu