Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Schweighofer Leaks: Află cum se poate cumpăra lemn ilegal

Postat la: 16.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scurgeri de informații de la Schweighofer. Ca reacție la recenta investigație EIA, Holzindustrie Schweighofer a făcut mai multe declarații. Holzindustrie Schweighofer este complice la promovarea fenomenului de lungă durată al tăierilor ilegale de păduri din România.

Printre declarațiile de mai sus se numără o afirmație a Directorului Executiv (CEO) al companiei, Gerald Schweighofer. Un fragment sună în felul următor: „Noi prelucrăm doar lemn cu documente de proveniență legală. Pentru a garanta aceasta, am creat proceduri și sisteme de control și monitorizare eficiente. În momentul livrării la poarta fabricilor noastre, verificăm toate documentele de provenineță. Livrarea este acceptată în incinta unităților noastre doar după ce s-a demonstrat fără niciun dubiu proveniența sa legală. În acest fel, ne asigurăm că în unitațile noastre de producție doar lemnul însoțit de documente oficiale de proveniență este acceptat și prelucrat."

Pentru a-și asigura lemnul furnizat, Schweighofer participă la licitații pentru lemn, de ex. prin compania sa Bio Electrica Transilvania (o companie de producere a energiei electrice) și încheie contracte cu firme de exploatare forestieră. Există și firme de exploatare forestieră care vând în mod regulat lemn către SH, lemn pentru care la rândul lor au participat la licitații independent. Ca regulă generală SH încheie cu furnizorii săi contracte lunare de achiziție lemn.

Sumele de bani plătite pe metrul cub pentru o anumită calitate și dimensiune a buștenilor. Este un preț bun. Este menit să te facă să vrei să vinzi lemn. "AB" este lemn de cea mai bună calitate și este puțin probabil ca un vânzător să obțină un astfel de preț. Acest lucru totuși va fi subiectul unei alte scurgeri de informații. Deocamdată uitați-vă pe următoarea pagină a contractului:

Pentru restul informatiilor si documentelor accesati "Schweighofer Leaks" aici

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE