Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Biblia care pune pe jar Biserica! De ce a fost ţinut documentul în secret peste 2000 de ani

Postat la: 07.03.2017 - 12:21 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O Biblie veche de aproximativ 1500 - 2000 de ani a fost descoperită recent în Turcia, după ce a fost ţinută în secret mai bine de două milenii. Documentul a fost expus la Muzeul de Etnografie din Ankara, după ce a fost ţinut în secret aporximativ 2000 de ani.

În Biblie se află rugăciunea lui Barnabas (un discipol al lui Iisus), ce vorbește despre faptul că Hristos nu a fost crucificat. Mai mult decât atât, se pare că documentul susține ideea potrivit căreia Iisus nu a fost fiul lui Dumnezeu, ci doar un simplu profet.

Specialiștii care au analizat Biblia au descoperit și fragmente în care se spune că Mântuitorul s-ar fi ridicat la ceruri când era încă viu, iar în locul său a fost crucificat Iuda Iscarioteanul. Biserica Catolică a solicitat autorităţilor din Turcia să le ofere documentul pentru o analiză mai completă, deoarece această descoperire a şocat o lume întreagă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Silviu, 8 martie 2017 11:26

Ce tampenie de articol. Nu e nimic nou si nu e nimic revolutionar. Este vorba despre asa zisa evanghelie a Lu Barnaba. Exista mai multe manuscrise sub diferite forme si continut. Toate insa sunt pro islma. Au o vechime de aproximativ 1000 de ani si sunt in total acord cu Coranul. Desi articolul il prezinta ca fiind ceva nou si socant, primele citate din presupusa evanghelie apar inca din sec. XIV-XV Daca ar fi asa de veche ai putea crede ca de fapt Coranul a fost inspirat din aceasta carte. Nu e de mirare ca aceasta "evanghelie" prezice venirea lui Mohamed (chiar il numeste pe nume pe acesta de mai multe ori), este scrisa intr-un evident stil islamic si cu multe notite in cuvinte arabe. O propaganda islamica foarte nereusita. Si pentru cei care deja s-au socat de acest articol de doi bani, le transmit ca exista o "Epistola a lu Barnaba" care dateaza din sec 2 dupa Cristos, deci mult mai veche decat cartulia de mai sus. Si vechimea Epistolei lu Barnaba este mult mai corecta de prezis p

0
0

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE