Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


NASA confirmă faptul că Terra va cunoaște 15 zile de la întuneric neîntrerupt în martie 2017

Postat la: 24.02.2017 - 10:47 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe rapoarte și materiale științifice emise de Agenția Spațială Americană în ultimii ani, cu privire la pământ și modificările sale în drumul prin spațiu, tind acum să se materializeze într-un sens destul de nefericit pentru oameni.

În urmă cu două zile astronomii de la NASA au confirmat pentru revista de știință Time For Healthy Life că pământul va rămâne într-un întuneric total timp de 15 zile, începând cu 15 martie ora 3,00 a.m. până de 30 martie ora 4,45 conform orei coastei de est a USA. Oficialii NASA cred că această pană de curent cosmică este rezultatul unui eveniment astronomic ce se va petrece între Venus și Jupiter. În acest sens Charles Bolden, șeful NASA a emis un document de 1000 de pagini care explică pentru Casa Albă, evenimentul în detaliu.

Rapoartele susțin că Venus și Jupiter se vor afla foarte aproape una de alta și vor fi separate doar de un singur grad. Venus va depăși la sud-vest pe Jupiter, având ca rezultat creșterea strălucirii de 10 ori a lui Venus față de Jupiter, iar această această lumină va încălzi gazele de pe Jupiter, provocând o reacție în lanț. Reacția va elibera gazul rezultat într-o cantitate imensă, niciodată cunoscută până acum, de hidrogen în spațiul de contact cu Soarele, în jurul orei 02:50.

Atunci când hidrogenul va intră în contact cu soarele va provoca o explozie masivă pe suprafața Soarelui și va avea ca efect creșterea temperaturii astrului la 9.000 de grade Kelvin, în foarte scurt timp. Căldura provocată de întregul proces va forța soarele să se transforme în culoare albăstruie și după ce își va schimba culoarea, va dura cel puțin 14 de zile pentru a-și restabili temperatura normală și să revină la culoarea sa de Gigant Roșu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE