Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


NASA nu poate opri panica mondiala. A aparut al doilea Soare, Nibiru, pe cerul Bratislavei

Postat la: 22.02.2017 - 19:37 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Imaginile surprinse pe cer, deasupra Bratislavei, capitala Slovaciei, au creat o polemică aprigă între oficialii NASA şi susţinătorii unei vechi teorii sumeriene. Un fenomen straniu, care a fost denumit "al doilea Soare", a fost surprins în urmă cu aproximativ două săptămîni pe cerul din Bratislava. Este vorba despre Nibiru?

Chiar dacă unii cercetători afirmă că al doilea corp ceresc este un obiect mare planetar cum ar fi Nibiru, menţionat în cronicile antice sumeriene, oficialii NASA insistă să afirme cu totul este o iluzie optică, un fenomen optic rar care este denumit "Sun dogs", tradus în "cîinii de pază ai Soarelui". Însă conform cronicilor sumeriene, Nibiru sau steaua lui Marduk este un obiect ceresc masiv care trece pe lîngă Pămînt odată la 3600 de ani. Se menţionează că penultima trecere a lui Nibiru pe lîngă Terra ar fi provocat celebrul "potop al lui Noe", descris cu amănunte în Biblie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE