Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cum si de ce a băut Donald Trump, din sticlă, într-o conferinţă transmisă în direct de la Casa Albă

Postat la: 17.11.2017 - 08:09 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele SUA Donald Trump, s-a dovedit a fi foarte însetat, la conferinţa pe care a susţinut-o după periplul său din Asia. El şi-a întrerupt brusc relatarea animată cu privire la propriile-i reuşite din timpul celor 11 zile petrecute în străinătate ca să se uite preocupat pe sub pupitrul de la Casa Albă.

"N-au adus apă", a spus Trump, după ce a căutat fără succes, adăugând însă: "Este în regulă". O voce din staff i-a şoptit că are pregătită, în lateral, o sticlă de apă din Fiji, pe care în graba sa a ratat-o. Donald Trump n-a mai stat pe gânduri şi s-a repezit să guste, direct din sticlă, apa după care tânjea, uitând probabil că, pentru un gest similar, el l-a taxat dur, în 2013, pe senatorul de Florida, Marco Rubio, recomandându-i tranşant să se servească altă dată din pahar.

Penibilul de situaţie n-a fost ratat de jurnaliştii care au comentat momentul în termeni nu dintre cei mai eleganţi. Şi ca ciclul să fie oarecum complet, comentariul pe care Trump l-a făcut, pe Twitter, la adresa lui Rubio a fost din nou pus pe tapet. De data aceasta, imaginile fiind de actualitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE