Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Regina Marii Britanii, la un pas să fie împușcată în Palatului Buckingham

Postat la: 06.01.2017 - 08:34 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un militar din Garda regală a luat-o pe regina Elisabeta a II-a, care obişnuieşte să se plimbe noaptea în jurul Palatului Buckingham, drept un intrus şi a fost cât pe ce să tragă asupra ei.

Pentru că nu s-a întâmplat nimic grav, povestea este acum una care provoacă zâmbete. Potrivit The Times, care vorbeşte despre "cel mai ciudat incident regal", regina Elisabeta a II-a era cât pe ce să fie împuşcată mortal, dar nu de un terorist sau de un dezechilibrat, ci chiar, accidental, de unul dintre membrii Gărzii de la Palatul Buckingham. Cotidianul britanic a relatat miercuri că incidentul s-a produs în jurul orei 03.00 dimineaţa între regină, căreia îi place să facă plimbări nocturne în jurul Palatului Buckingham, şi acest militar.

Văzând o siluetă care se apropia în întuneric, despre care credea că este un instrus, bărbatul ar fi strigat: "Cine-i acolo?" Apoi, dându-şi seama că era chiar regina Elisabeta a II-a în persoană, el ar fi adăugat: "Doamne, Maiestatea Voastră, era cât pe ce să trag asupra dumneavoastră". Regina, care şi-a păstrat simţul umorului, i-ar fi răspuns: "Nu-i nimic. Data viitoare, vă voi suna în prealabil, ca să nu fiţi obligat să mă doborâţi".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE