Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alina Gorghiu: Ponta se laudă cu excedent bugetar ca pe vremea lui Ceaușescu

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, joi la Timișoara că toate afirmațiile premierului Victor Ponta privind excedentul bugetar nu sunt bazate pe nimic concred și că laudele acestuia seamănă cu cele de pe vremea comunismului, în timp ce numărul investițiilor este în scădere. 

"Avem o obligaţie pentru toată lumea, avem o obligaţie pentru cei care vin după noi. Economia merge prost, investiţiile nu mai există, iar Victor Ponta se laudă cu excedent bugetar ca pe vremea lui Ceauşescu. Tovarăşul Ponta nu face altceva decât să raporteze victorie după victorie şi nu face de fapt altceva decât să încalce drepturi", le-a spus Gorghiu liberalilor din Banat.

Copreședintele PNL a mai spus că unii dintre liberali sunt vinovați că Ponta este astăzi premier. "Unii dintre noi poartă vina că l-am făcut pe Ponta premier. Astăzi, la Timişoara, vă spun că regret profund. Nu avem decenţa să ne uităm în ţară să vedem cât de rău o duc unii şi cât de bine o duc prietenii PSD. Cred că de aceea PNL trebuie să înveţe un lucru: faceţi opoziţie la PSD din tot sufletul pentru că PSD trebuie să plece de la putere", a mai adăugat copreşedintele PNL.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE