Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Membrii PNL i-au cerut demisia lui Teodor Atanasiu după stenogramele de la Bistrița

Postat la: 11.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mulți lideri ai vechiului PDL, actualmente membrii ai Partidului Național Liberal s-au arătat șocai de declarațiile lui Teodor Atanasiu, făcute în cadrul unei întâlniri a "vechilor liberali" și chiar i-au cerut demisia din funcția de vicepreședinte. 

Europarlamentarul Traian Ungureanu a publicat pe pagina sa de Facebook un text în care spune clar că Atanasiu trebuie să demisioneze. "Teodor Atanasiu trebuie să demisioneze. De asemenea, ar fi de aflat ce cred Alina Gorghiu şi Marian Petrache, martori la expunerea de la Bistrița, despre cugetările lui. Teodor Atanasiu nu mai poate rămâne în partidul pe care crede că şi l-a făcut escrocând PDL. Nu mai e loc.Cătălin Predoiu nu va înfiinţa, de dragul lui, un post de Ministru pentru Relaţia cu PSD, în noul guvern. Teodor Atanasiu are ocazia să se întoarcă acolo unde se simte bine. Lângă Victor Ponta. Între şmecheri şi hoţi, singurii pe care ştie să îi respecte", scrie Ungureanu pe rețeaua de socializare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE