Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesaj Băsescu: Tăricene, mintea ta genereaza rebuturi!

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in urma scrisorii prin care acesta cere demisia Liviei Stanciu si Laurei Codruta Kovesi, transmitandu-i ca "e timpul sa se retraga".

Intr-o postare cu titlul "evolutia cancerigena a lui Tariceanu", fostul sef al statului aminteste, pe Facebook, de episoade din cariera politica a liederului PLR. "Anul 2006 - printr-un biletel secret, in calitate de prim-ministru, cerea presedintelui Romaniei sa faca trafic de influenta in justitie pentru a proteja un inculpat. Anul 2015 - printr-o scrisoare oficiala, in calitate de presedinte al Senatului, cere presedintelui Romaniei decapitarea justitiei pentru a proteja un inculpat. Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari, iar avansarea in varsta nu ti-a adus intelepciune, ci semne vadite de decrepitudine agresiva", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut marti demiterea Liviei Stanciu, sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), si a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA. Tariceanu, alaturi de mai multi senatori, i-a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care solicita ca Stanciu si Kovesi sa plece din fruntea celor doua institutii judiciare. In documentul citat, senatorii vorbesc despre cazul femeii acuzate ca a santajat-o pe sefa Inaltei Curti si care a stat in arest preventiv timp de sase luni, inainte ca judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti sa decida ca este nevinovata si sa o achite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE