Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta atacă PNL după ce au cerut demisia lui Dragnea: Au rămas doar lași și impostori

Postat la: 15.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La scurt timp după ce Curtea Supremă a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului, PNL a transmis un comunicat de presă în care cer demisia acestuia din guvern, act care a și venit la scurt timp după aceea.

Drept reacție la comunicatul transmis de liberali, premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj foarte dur la adresa acestora, amintindu-le că și ei au făcut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012.

"Acum se confirmă că la conducerea PNL au rămas doar lași și impostori! Nu cumva în 2012 PNL (alături de Dragnea și tot ‪#‎USL‬) a inițiat, votat și promovat suspendarea lui Băsescu și Referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au făcut campanie cot la cot cu noi îndemnând oamenii să vina la vot? Nu cumva ați ajuns toți în Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de români? E clar că nu mai există liberali în conducerea PNL - doar pedeliști vopsiți! Să vă fie rușine!", spune Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook, ca reacţie la comunicatul de presa al PNL despre Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE