Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Mazare si-a dat demisia din PSD

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Radu Mazare, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, a renuntat la calitatea de membru al PSD dupa ce, la mijlocul lunii martie, a demisionat din functia de presedinte al organizatiei PSD Constanta, iar in urma cu cateva zile si-a dat demisia si din functia de primar.

Surse din randul organizatiei municipale a PSD Constanta au declarat ca Radu Mazare a plecat din partid, precizand ca demisia ar fi fost depusa saptamana trecuta la filiala municipala.

Secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir, a precizat ca miercuri a aflat despre decizia luata de Radu Mazare, iar, conform statutului partidului, acesta nu mai este membru PSD din momentul in care si-a inaintat demisia.

"In prima sedinta a organizatiei municipale se va lua la cunostinta despre aceasta demisie si asta este", a precizat Cristinel Dragomir, fara sa faca alte comentarii.

La jumatatea lunii martie, Radu Mazare a renuntat la functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Constanta, iar vinerea trecuta el si-a dat demisia si din functia de primar al Constantei.

Atributiile de primar au fost preluate de catre viceprimarul Decebal Fagadau, dupa ce Radu Mazare, primar al Constantei din anul 2000, a fost arestat preventiv si suspendat din functie, prin ordin al prefectului.

Radu Mazare a fost arestat in 2 aprilie, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Tot atunci, a fost emis un mandat de arestare si pentru Sorin Strutinsky, insa acesta era deja arestat preventiv intr-un alt dosar.

Radu Mazare este acuzat ca, in perioada 2006 - 2009, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat si primit circa doua milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri in Constanta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE