Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Un lider liberal cere dizolvarea PSD pe cale judecătorească

Postat la: 17.11.2017 - 20:16 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că în nume personal va depune la Tribunalul Bucureşti o solicitare de dizolvare a PSD pe cale judecătorească, potrivit normelor legale, pentru că social-democraţii nu ar fi respectat programul de guvernare.

''Legea Codului Fiscal care a fost adoptată acum câteva zile e o şmecherie finuţă care se numeşte impozitul pe venit care scade de la 16% la 10%, dar totodată creşte brusc la 33%, fiindcă toate contribuţiile de la angajator se mută la angajat. (...) Deci, acele măriri promise în programul de guvernare nu vor exista. (...) Ca urmare, am studiat cu mare atenţie Legea partidelor politice şi acolo spune în mod evident şi clar că un partid care militează împotriva statului de drept, partidul care urmăreşte alt scop decât cel care rezultă din statutul partidului şi din programul de guvernare poate fi dizolvat. (...) Eu voi face acest lucru în nume personal şi o să mă îndrept către Tribunalul Bucureşti, pentru că aşa cere legea, pentru a cere dizolvarea PSD pe cale judecătorească'', a spus liberalul Ionel Dinu, El a adăugat că un partid mai poate fi dizolvat pe cale judecătorească dacă se constată că "militează împotriva pluralismului politic".

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE