Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


17.000 de refugiati au dat in judecata statul german si majoritatea au castigat

Postat la: 19.10.2016 - 13:14 | Scris de: Ziua News

0

Cel puţin 17.000 de refugiaţi au dat în judecată autorităţile germane de la începutul acestui an şi majoritatea dintre ei au avut câştig de cauză, relatează cotidianul Süddeutsche Zeitung, citat miercuri de thelocal.de, potrivit agerpres.

Marea majoritate a plângerilor (15.000) au fost formulate de către sirieni, care formează cea mai numeroasă categorie de solicitanţi de azil în Germania.

Citeşte şi: SUA. Liderul republicaniilor din Congres promite că va menţine embargoul impus Cubei

Şansele lor de a câştiga procesele intentate contra Biroul federal german pentru migraţie şi refugiaţi (BAMF) s-au dovedit a fi ridicate, în peste 90% din cazuri tribunalele administrative hotărând că ei au dreptul la protecţie deplină în conformitate cu Convenţia de la Geneva privind refugiaţii.

Citeşte şi: Putin a discutat cu Erdogan şi Abadi despre bătălia de la Mosul

Deşi acei refugiaţi care beneficiază de protecţie secundară sunt feriţi de expulzare, ei încă se confruntă cu dezavantaje considerabile în comparaţie cu persoanele ce beneficiază de statutul deplin de refugiat în Germania.

Citeşte şi: Un prinţ saudit a fost EXECUTAT prin decapitare

Începând din luna martie, numărul sirienilor care au primit doar protecţie secundată din partea BAMF a sporit masiv. În perioada septembrie 2014 - martie 2016, BAMF a oferit protecţie colectivă refugiaţilor sirieni, însă de la jumătatea lunii martie sirienii trebuie să solicite azil în mod individual, doar circa 60% primind protecţie secundară.

În 2014, înainte de a fi introduse cazurile colective, aproximativ două treimi dintre refugiaţii sirieni au primit protecţie deplină în Germania.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE