Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Activitati de prevenire a victimizarii tinerilor, la Școala Gimnaziala nr. 43 ,,Ferdinand din Constanta

Postat la: 07.12.2017 - 11:39 | Scris de: Ziua News

0

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, au desfășurat astăzi activități de prevenire a victimizării tinerilor, la Școala Gimnazială nr. 43 ,,Ferdinand” din municipiul Constanța.

Elevii au fost informați de către polițiști asupra potențialelor pericole, fiindu-le oferite soluții de prevenire.

Respectul reciproc, înțelegerea și comunicarea între elevi au fost temele alese de către polițiști pentru a descuraja atitudinele dominate de violență și ură din mediul școlar.

Activitățile fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor – prioritate națională și locală.

Totodată, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, însoțiți de polițiștii de proximitate din cadrul aceleiași secții de poliție, au desfăşurat activităţi informativ-preventive conform programelor, proiectelor și campaniilor de prevenire a criminalității implementate, atât la nivel național, cât și local.
Astfel, au fost derulate activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, în special a furturilor din locuințe, în cadrul campaniei ,,Hoții sunt creativi, fii preventiv!”

Polițiștii au distribuit materiale informative cu sfaturi de prevenire a victimizării cetățenilor, care pot deveni ținta infractorilor din cauza neglijenței.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE