Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Agentia Nationala de Presa AGERPRES, primește un buget de 22 de milioane de lei, in creștere cu 10,51% fața de anul trecut

Postat la: 12.02.2019 - 23:24 | Scris de: Ziua News

0

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au dat raport favorabil, marţi, proiectului de buget al Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES pe 2019 cu 20 de voturi "pentru" şi două "împotrivă", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vești bune! Femeile nu vor mai plăti impozit- Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Proiectul de buget al AGERPRES pentru anul acesta prevede o alocare de 22,003 milioane lei, în creştere cu 10,51% faţă de execuţia preliminată din anul anterior.

La capitolul cheltuieli curente sunt prevăzuţi 21,978 milioane lei, iar la cheltuielile de personal - 18,850 milioane lei. La capitolul bunuri şi servicii este propusă suma de 2,905 milioane lei.

Directorul general al AGERPRES, Claudia Nicolae, amintea, la Comisiile reunite de cultură, proiecte editoriale de anvergură ale instituţiei pentru 2019, printre care acoperirea mediatică a evenimentelor subsumate Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, asigurată de către România de la începutul anului, dar şi proiecte ale Agenţiei Naţionale de Presă precum "Produs românesc certificat european", "70 de ani de NATO", "Meşteşuguri uitate".

Claudia Nicolae a mai informat că în scurt timp Agenţia Naţională de Presă va deschide "Muzeul virtual", o incursiune în fotografia de arhivă a AGERPRES.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE