Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Alerta la Penitenciarul Targu Mures. Un detinut nu s-a mai prezentat la inchisoare dupa ce a primit liber pentru o zi

Postat la: 28.09.2017 - 14:10 | Scris de: Ziua News

0

În data de 28 septembrie 2017, în jurul orelor 9:00, persoana privată de libertate Luca Teodor Iulian, în vârstă de 45 de ani, condamnată definitiv la 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea  infracțiunii de furt, clasificată în regim semideschis, nu s-a prezentat din permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o zi – din  motive umanitare.
 
Conform dispozițiilor legale, s-a procedat la anunțarea conducerii unității, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Administrației Naționale a Penitenciarelor, Inspectoratul Județean de Poliție Mureș. În vederea identificării acestuia s-au constituit echipe de căutare din cadrul Penitenciarului Târgu Mureș.
 
Din ultimele informații, acesta a fost văzut pe raza localității Târgu Mureș, fiind îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, cu buzunare largi, geacă de piele de culoare neagră, cu catarame, șapcă deschisă la culoare.
 

”În cazul în care deţineţi  informaţii care ar putea ajuta la identificarea  sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de urgență 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Târgu Mureș la numărul de telefon 0265.261.565” - au transmis reprezentanții Penitenciarului Târgu Mureș. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE