Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Amenzi de peste 6500 de lei, aplicate taximetristilor de la Aeroport. Ce nereguli au constatat politstii

Postat la: 13.01.2018 - 11:45 | Scris de: Ziua News

0

Razie la taximetristii din Aeroportul International Avram Iancu

Politistii locali din cadrul Serviciilor Inspectie comerciala si Control trafic rutier, in colaborare cu Politia Transporturi, au desfasurat in zilele trecute o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind activitatea de taximetrie, in incinta Aeroportului International „Avram Iancu” si in imediata vecinatate. In urma acestor verificari au fost constatate nereguli precum: lipsa autorizatiilor taxi, lipsa asigurarilor de bunuri si persoane, buletine de verificare metrologica a aparatelor de taxat-expirate, opriri/stationari neregulamentare.

Pentru neregulile constatate au fost incheiate 17 procese-verbale de constatare a contraventiilor, in valoare de 6.590 lei in conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010 - aprobarea Regulamentului-cadru pentru organizarea si executarea serviciului de transport public local in regim de taxi, ale Legii nr. 38/2003 cu modificarile si completarile ulterioare (legea taximetriei) si ale O.U.G. nr. 195/2002 cu modificarile si completarile ulterioare – regimul circulatiei pe drumurile publice. De asemenea, ca masura complementara, conducatorilor auto depistati cu astfel de deficiente li s-au aplicat 4 puncte de penalizare si au primit somatii pentru aplicarea prevederilor H.C.L. nr. 61/2014 – stationare neregulamentara pe trotuar.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

amezi taximetristi aeroport nereguli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sursa: bzc.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE