Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ana Birchall spune ca Romania si Marea Britanie trebuie sa construiasca, post-Brexit, o viziune mai ampla a parteneriatului

Postat la: 13.02.2018 - 20:54 | Scris de: Ziua News

0

Relaţiile dintre România şi Marea Britanie au o "fundaţie solidă şi numeroase oportunităţi de dezvoltare pentru viitor" iar după Brexit, România şi Regatul Unit vor trebui "să construiască o viziune mai amplă" pentru reactualizarea parteneriatului strategic, a scris vicepremierul Ana Birchall, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României s-a întâlnit cu ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell. Ea a vorbit despre actualizarea parteneriatului România - Marea Britanie post-Brexit, "prin identificarea de noi căi de cooperare şi promovarea unei agende mai vaste". "Extinderea viziunii privind parteneriatul strategic româno-britanic va însemna şi posibilitatea de a răspunde mai bine noilor provocări din actualul şi viitorul context internaţional", afirmă Birchall, conform Agerpres.

În opinia sa, "pentru România este important ca Marea Britanie să rămână cât mai aproape de Uniunea Europeană şi să joace în continuare un rol de prim-plan pe dimensiunile de securitate, apărare şi economie".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE