Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Anunt ALARMANT al specialistilor: Rosii toxice, la vanzare in supermarketuri

Postat la: 21.04.2017 - 23:15 | Scris de: Ziua News

0

Anunţ alarmanet al specialiştilor în privinţa unui aliment consumat în exces de români. În supermarketurile din ţara noastră se află un lot de roşii toxice. În interior, roşiile au germeni de tomate, asemănători unor viermi. Specialiștii avertizează că roşiile cu semințe încolțite încep să acumuleze solanină, o substanță toxică ce nu este recomandată pentru consum.

Citeşte şi: Anunţ important pentru milioane de oameni: S-a inventat un nou tip de cafea

Un bărbat a vrut să mănânce o roșie cumpărată înainte de Paște dintr-un supermarket, însă a fost șocat când a tăiat-o. În interior erau germeni de tomate, asemănători unor viermi. Omul şi-a dat seama imediat că e vorba de un produs tratat chimic. Vânzătoarele și clientele de la piaţă au rămas şi ele uimite când au văzut roşia. Specialiştii avertizează că o astfel de roşie reprezintă un pericol pentru consumator, conform RTV. În mod natural, o roșie rezistă aproximativ zece zile, însă după o serie de tratamente poate fi păstrată nealterată până la șase luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE