Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Anuntul americanilor care CUTREMURA toata omenirea: Omul lui Donald Trump SOCHEAZA - 'ne pregatim de RAZBOI'

Postat la: 17.02.2018 - 07:55 | Scris de: Ziua News

0

Anunţ teribil al americanilor. Un important amiral anunţă un posibil război între SUA şi China. Amiralul nominalizat pentru preluarea postului de ambasador în Australia, Harry Harris, a declarat în fața Congresului american că SUA trebuie să se pregătească pentru posibilitatea unui război cu China.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Într-o analiză sumbră a atitudinii tot mai dure a Chinei în regiune, amiralul Harry Harris a precizat că intenția Beijingului este clară și aceasta vizează dominația asupra Mării Chinei de Sud. Capacitatea militară a Chinei va rivaliza cu SUA în aproape toate domeniile, a mai spus Harris, potrivit Guardian, citat de Realitatea TV. Amiralul, care se va retrage în curând de la comanda flotei din Pacific, a spus Congresului că SUA și aliații lor trebuie să fie precauți în privințaexpansiunii militare a Chinei și a condamnat operațiunile de promovare a influenței Beijingului pe plan extern, comportamentul economic ”prădător” și forțarea vecinilor regionali.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL

”Intențiile Chinei sunt foarte clare. Le ignorăm pe riscul nostru. Sunt îngrijorat în același timp că China face eforturi pentru a submina legislația internațională”, a mai spus Harris. Amiralul a avertizat și în privința unui ”cult al personalității” în jurul președintelui chinez Xi Jinping. Vorbind despre riscul unui conflict cu China, Harris a avertizat că SUA trebuie să fie pregătite și să aloce resurse pentru o eventuală ciocnire, chiar dacă în același timp va încerca să o evite. ”Când tragem linie, capacitatea de a purta un război este importantă, altfel devii un tigru de hârtie. Sper că nu vom ajunge la un conflict cu China, dar trebuie să fim pregătiți pentru o asemenea eventualitate”, a mai spus amiralul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE