Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Aplicatia care iti cere sa ii spui cum te simti

Postat la: 19.10.2016 - 07:39 | Scris de: Ziua News

0

Gimini Moodtracker, o aplicaţie ce identifică stările de spirit ale utilizatorului pe parcursul unei zile şi le stochează într-un „jurnal digital” pe telefon, a fost lansată, aseară, la Cluj-Napoca, conforn news.ro.
 
Disponibilă pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, aplicaţia a fost pusă la punct în aproximativ un an de o echipă de IT-işti şi dezvoltatori.


„Este vorba despre o aplicaţie care te ajută să îţi dai seama cum te simţi la un moment dat, dar mai ales îţi dă posibilitatea să ai un istoric al modului în care te-ai simţit într-un interval de timp. Dacă mă întrebi cum m-am simţit vinerea trecută, în cazul în care nu am un reper la care să mă raportez, nu cred că aş putea să ştiu. Mai în spate, ca timp, nici nu ar avea rost să încerc şi cred că asta e valabil în general. Aşa că ne-am gândit la o aplicaţie care, în timp ce tu îţi trăieşti viaţa, fără să te întrerupă, îşi cere să îi spui din când în când cum te simţi”, a declarat Mihai Babici, managerul proiectului Gimini Moodtracker.


Aplicaţia păstrează datele recepţionate, le analizează şi realizează „un jurnal digital” al stării de spirit pentru diferite perioade de timp.  
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE