Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Audiere INCENDIARA: Sexi-deputata PSD, un ex-ofițer SRI și șeful SRI Prahova, chemați in Comisia SRI

Postat la: 21.03.2017 - 10:14 | Scris de: Ziua News

0

Deputatul PSD Andreea Cosma, fostul ofiţer SRI Daniel Florea şi actualul şef al Direcţiei de Informaţii Prahova sunt audiați, astăzi, de către Comisia SRI, anunță Antena3. Audirea are loc după ce deputatul PSD de Prahova, Andreea Cosma, a transmis Comisiei SRI, la sfârşitul lunii februarie, o scrisoare în care reclamă „situaţia de la Prahova”, legată de procurorul Mircea Negulescu şi relaţiile acestuia cu actualul şef al SRI Prahova.

„Am luat în discuţie mai mult solicitări adresate de mai multe persoane fizice sau juridice şi am decis ca săptămâna viitoare în ziua de marţi, probabil ora 14.00, să invităm la audieri pe doamna Andreea Cosma, domnul Daniel Florea, fost ofiţer în Serviciul Român de Informaţii şi pe actualul şef al Direcţiei de Informaţii al judeţului Prahova pe chestiuni care ţin de activitatea SRI şi nu pe chestiuni care ţin - să spunem - de aspecte procesuale pe care familia Cosma sau Daniel Florea le au în curs la instanţele de judecată”, declara preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, săptămâna trecută.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE