Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Averile angajatilor AJOFM Constanta: Inspectorul principal Simona Aura Stici, o locuinta si un autoturism

Postat la: 21.03.2017 - 13:10 | Scris de: Ziua News

0


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. 


Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului principal Simona Aura Stici.

În declarația de  avere completată în 2015, inspectorul principal Simona Aura Stici are trecute o locuință de 47 metri pătrați, cumpărat în 1999, și un autoturism Ford, achiziționat în 1996.
În ceea ce privește veniturile din 2014, Simona Aura Stici a încasat 22.016 de lei pe 2014.
Declarația de avere completată în 2016 nu diferă față de cea din anul precedet, singura modificare fiind la suma de bani încasată din veniturile din salariul de la AJOFM, adică 24.966 de lei. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE